Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Morrison (John Travolta) měl problémy s alkoholem, a tak není divu, že jeho ženě Susan (Teri Polo) povolily nervy a rozvedla se s ním. Žádné sliby a ani silná vazba na dospívajícího syna Dannyho nepomohly. Malý Danny se se situací vyrovnává po svém. Stane se z něho rebel a problémy následují jeden za druhým. Rodinné drama vyvrcholí ve chvíli, kdy se matka znovu vdá za záhadného fešáka Ricka (Vince Vaughn), který požaduje absolutní kontrolu nad vším a nad každým v rodině. Danny zjistí, že jeho otčím je ale pořádný hajzl a vrah... A ten nepotřebuje svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

tron 

všechny recenze uživatele

Rutinná zlátanina, v ktorej je od začiatku jasné kto, s kým, prečo, kedy, ako. Na rozdiel od podobne rutinného trileru SKLENENÝ DOM však MALÝ SVEDOK nemá napriek triviálnemu scenáru napínavú réžiu ani zdatné herecké obsadenie. Zato má odpudzujúceho Johna Travoltu a vtedy ešte len otravné úlohy dostávajúceho Vincea Vaughna. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Frank (John Travolta) se po rozvodu těžce vyrovnává s tím, že už nemůže vídat svého syna tak často, jak by on sám, i malý Danny chtěl. Svůj podíl na tom má i nový muž jeho bývalé ženy Rick (Vince Vaughn), záhadný muž, který se před lety ve městě zjevil, aniž by někdo tušil něco o jeho minulosti. Až na Dannyho, který brzy zjistí, co je Rick zač - s jediným problémem, nikdo mu nevěří. Až dokud Frank sám nezjistí celou pravdu ... I přes docela dobré herecké obsazení jde o tuctový thriller, který sice docela zabaví, ale ihned se závěrečnými titulky se vytratí z mysli. Ve filmu není ani jedna část, která by byla něčím výjimečná - snad jen dobře zvládnutou bezmoc malého Dannyho, který sice ví, ale nikdo mu nevěří. Musím ještě pochválit Vince Vaugna - na záporné role v jeho podání nejsem moc zvyklý, a nutno říct že se s ní vypořádal s grácií... ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Taková oddychová jednohubka, u které člověk nesmí moc přemýšlet. Nic převratného nečekejte, Malý svědek nijak nevybočuje z průměrných thrillerů a dodržuje 90kový koncept. Na druhou stranu to rychle utíka, příjemná stopáž a vlastně jsem se docela bavil. Travoltu a Vaughna mám v těchto polohách rád.......65% ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Přiblblý film, který nezachraňuje ani hvězdné herecké obsazení. Malý svědek je bez nadsázky přehlídkou všemožných filmových klišé, díky kterým i ten nejméně chytrý divák bude vědět, co se stane za pár vteřin. Ale na druhou stranu se od filmu s podobným příběhem nedá čekat nic jiného. 30% ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Malý svědek mi velmi zpříjemnil většinou nudný nedělní večer. Přišlo mi to napínávé ikdyž děj byl chvílemi předvídatelný. Obsazení herců mě velmi zaujalo a záporák (zlý otčím) byl v podání Vince Vaughna vynikající. John Travolta jako osamělý otec vyhovoval a Teri Polo v roli atraktivní matky mi taky seděla. Nevím co dále dodat. 70% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film byl třikrát upraven kvůli sprosté mluvě a násilí a vysloužil si rating PG-13 od MPAA (děti mladší 12 let mají na film doprovázet rodiče). Obsahuje mnoho scén, kde je zřejmě možné vidět i slyšet dabování sprostých slov. Celkem 23 minut filmu bylo editováno v době, kdy byl dokončen finální střih. (orkadimenza)
  • Natáčelo se v Severní Karolíně v USA. (orkadimenza)

Reklama

Reklama