Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Navzdory Donovým obavám o Candyinu duševní vyrovnanost žena vypovídá, že se bála o svůj život. Pat řekne při čekání na rozsudek Candy, že jejich životy už nikdy nebudou jako dřív. (HBO Max)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naposledy velmi přesvědčivě a intenzivně vypovídal patolog, teď jsou na řadě svědci obhajoby. První půjde samotná Candy, podle žalobce zejména velmi dobrá lhářka, která zmátla policii, Allana, přátele i vlastního manžela. Kromě sebeobrany před útokem je důležité to hrát na odtržení od reality... Násilí ze strany Betty totiž mělo uvolnit zlost, která v Candy dřímala po desetiletí. Náladová, kousavá, zlá… taková měla právě Betty podle přátel být. Jaké verzi asi porota uvěří? Atmosféra fajn, herci také, vytáhla se pochopitelně hlavně Elizabeth Olsen a její minimalistická gesta. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále bylo poutavé, mrazivé a zničující zároveň. Neviděl jsem o rok mladší adaptaci a ani ji už vidět nepotřebuji. I kdyby byla sebelepší. Herci byli skvělí, atmosféra podmanivá a vykreslení celého případu srozumitelné a autenticky odvedené. Ale hit se nekoná, je to příběh komornější a možná by stačil i na dvouhodinový snímek. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama