foto

Lesli Linka Glatter

  • nar. 26.7.1953 (63 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Newton (TV film)
2001 Big House, The (TV film)
1998 Zakázaná touha
1995 Navždy spolu
1994 Kritický stav (TV film)
1992 Amazing Stories: Book Five (video kompilace)
Amazing Stories: Book Three (video kompilace)
1987 Into the Homeland (TV film)
1984 Tales of Meeting and Parting

TV seriály

2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Her Name Is Esther (E02)
Pilot (E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
America First (S06E12)
alt.truth (S06E08)
A Flash of Light (S06E04)
další epizody (4)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Snídaně šampionů (S03E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
A False Glimmer (S05E12)
Oriole (S05E07)
The Tradition of Hospitality (S05E02)
další epizody (4)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Ježíšek a antikrist (S01E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dlouho na spadnutí (S04E12)
Od A k B a zase zpátky (S04E06)
Šalvar kamíz (S04E03)
další epizody (4)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Fallout (S01E10)
Ray Donovan (TV seriál)
Znovu narozený (S01E07)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Hvězda (S03E12)
Stále pozitivní (S03E06)
Á... é... í... (S03E02)
další epizody (4)
Živí mrtví (TV seriál)
Král sebevrahů (S03E09)
2012 Lauren (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Poslední základna (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Otázky a odpovědi (S02E05)
Prolhané krásky (TV seriál)
unmAsked (S02E25)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Soumrak (S05E11)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (S01E22)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Ať shoří celý dům (S04E10)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Noc plná slunce (S03E08)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Chryzantéma a meč (S04E05)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
Tráva (TV seriál)
Su-Su-Sucio (S05E03)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nezapomenutelná noc (S02E08)
Dobrodinec (S02E03)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
5G (S01E05)
Hrdinové (TV seriál)
Bojuj, nebo uteč (S02E05)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Základní okruh podezřelých (S01E05)
Zjevení (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Měla to být Lorelai (S02E14)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Osudoví milenci a jiní cizinci (S01E16)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Roryin ples (S01E09)
Matka a dcera (S01E01)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Condemned Woman (S02E16)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Demons (S02E06)
The Man Behind Glass (S02E03)
Cooper's Dreams (S01E06)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Bez Diany (S02E19)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Génius (S01E23)
Ani den na pláži (S01E14)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace