Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter (Charlie Day) a Emma (Jenny Slate) si mysleli, že jsou na pokraji největších životních úspěchů – svatby, dětí a domů na předměstí – dokud je jejich partneři neopustili. Peter a Emma s hrůzou zjistí, že jejich životní lásky už odešly, a tak vymyslí zábavný plán, jak své bývalé získat zpět, který má nečekané výsledky. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (19)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak v ramci tohto zanru velmi vydarena zalezitost,myslim,ze takto by mala vyzerat kvalitna romanticka komedia,ani som necakal,ze sa mi to bude az tak pacit,herecke obsadenie bolo skvele,naviac ma zaujala Jenny Slate,nielen,ze to dobre zahrala,ale aj ako zena sa mi moc lubila,pribeh bol pohodovy i hudba bola fajn,cize vlastne som spokojny nadovsetko...:-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

I Want You Back je příjemná romantická podívaná, kde by se tedy sice ještě o dalším žánrovém zařazení, komedie, dalo hodně polemizovat, ale ok, odlehčenost zde rozhodně převažuje nad dramatičností, takže dobrá, nicméně prim zde skutečně hraje ta romantická linie a v tomto ohledu je to fajnová záležitost, která sice rozhodně neoslní originalitou, či nápaditostí, a to jak co se zápletky, tak postav týče, ale co na tom, když to celé i tak působí svěžím a zábavným dojmem, pak podle mě prostě není ani potřeba žádných zásadních scenáristických zázraků a dokáže mě takovýto film upřímně oslovit, a to i když je předvídatelný ve všech směrech, jak jen předvídatelný může vůbec být. Film každopádně plyne svižným tempem, za velmi důležité pak považuji i fakt, že veškeré postavy tu na mě působily sympatickým dojmem, což se mi u těchto typů filmu stává opravdu jen zřídka kdy, a navíc jsem konkrétně zde měl v tomto směru i obavy o to větší, že jak Jenny Slate, tak hlavně Charlie Day mi jako herci vůbec nesedí, tady se ale oba překonali a i oni působí příjemně a sympaticky, nicméně králem tu je pro mě ale jako vždy mega charismatický kocour Scott Eastwood, kvůli kterému jsem této podívané dal vůbec šanci a samozřejmě mě nezklamal, je to borec a je mi jen moc líto, že netočí mnohem, mnohem víc. Od začátku jasný konec jsem si pak též užil, takže co si zkrátka budeme namlouvat, o žádné nezapomenutelné veledílo se samozřejmě sice nejedná, ale jako nenáročná podívaná, která v rámci žánru funguje na maximum, si zaslouží určitě pozornost a slova chvály. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia, ktorá sa vydarila a niektoré scénky najmä s Charlie Dayom sú fakt komické. Bol tu síce silne kladený dôraz na multi-kulti, kde všetky páry sú zmiešané a máme tu zastúpené v podstate všetko: mulatka, belosi, šikmookí, Židia, Hispánci, no proste vytiahli všetko možné a úmyselne to zmiešali tak, aby náhodou v páre neboli dvaja z rovnakého súdka. Napriek tomu však obsahovo sa film celkom vydaril, v rámci žánru hodnotím vyššie. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vcelku milé prekvapenie v rámci tohto otrepaného žánru romantických komédií. Samotný základ a princíp filmu síce nie je až tak oslnivý, ale to prevedenie a skutočne výborné postavy to výrazne potiahli celé dopredu. Peter a Emma v prevedení dua Charlie Day & Jenny Slate boli skvelí! Kopa sarkastického a ironického humoru ma naozaj potešili, a som rád, že tu nebol žiadny trápny humor a žiadne výrazné tlačenie na pílu. Všetko to malo jediný háčik - a síce dosť očakávanú klišovitosť, ktorá sa výrazným spôsobom prejavila najmä v závere. Škoda toho, ale čo sa dá robiť? Beztak vydarené, jasný nadpriemer v rámci tohto žánru = hodné 4*. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Jason Orley dokázal natočit jednu z nejlepších porozchodových romantických dramedy, která si v ničem nezavdá s takovými kousky, jakými jsou Rozchod!, 500 dní se Summer či Svatba mého nejlepšího přítele. Tou největší měrou se na kvalitě snímku podílí scénáristická dvojice Isaac AptakerElizabeth Berger, která má za sebou nejen výborný film Já, Simon, ale též řadu epizod silně emotivního seriálu This Is Us. Vedle vynikajícího originálního scénáře, který vyvolá v divácích zamyšlení nad tím, zda je jejich současný partner dostatečně podporuje v dosažení jejich vlastních snů či si šlapou po štěstí pouze z toho důvodu, že se jim jen nechce dál hledat nikoho lepšího, tkví síla snímku též ve výborném castingu. Scott Eastwood, Charlie Day, Jenny Slate i Gina Rodriguez byly pro své role tou správnou volbou a dodávají filmu dostatečnou nálož chemie i osobního charisma. Ačkoli se snímek Chci tě zpátky po kvalitativní umělecké stránce nevyrovná triu Manželská historie, La La Land, Věčný svit neposkvrněné mysli, svým obrovským srdcem a příjemným feelingem při jeho sledování je v mnohém předčí. Velké doporučení všem, kteří aktuálně hledají svou pravou lásku či zažívají komplikované porozchodové období. Velmi silná čtyřhvězda! 👍 (15.02.2022) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom štáte Georgia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama