Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tisící variace na Dickensovu Vánoční koledu, která si na jednu stranu dokáže dělat srandu sama ze sebe a na stranu druhou se bere docela vážně. Hudební čísla jsou ve většině případů solidní (nejvíc vybočuje hodně chytlavá Good Afternoon) a dvojici Reynolds Ferrell to dohromady šlape velmi dobře. Reynolds si odvádí svůj standard a tentokrát tu není v té své Deadpoolovské póze, ve které poslední dobou zakořenil. Ferrel je oproti svému standardu příjemně civilní a bavil mě možná o trochu víc. Co sráží pomyslné bodíky dolů je provedení, kdy celý film působí chvílemi dost lacině a papundeklově. Ani v tomhle případě se tak nebude jednat o žádnou novou klasiku, nicméně já se bavil víc než sem čekal a chviličku sem byl na vážkách jestli za těch pár dobrých fórů, songů a super nápadů nedat čtvrtou hvězdu. Ty tři ale nakonec Spirited budou slušet víc...65% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

V jednu chvíli jsem i přemýšlel, že bych tomu i jednu hvězdu i přihodil. Jasně, Spirited je variace na stokrát viděné a to i přes příjemně kousavou sebereflexi hned v několika momentech. Přesto nabízí dostatečné množství osobitého charakteru na to, abych si to chtěl v budoucnu dát znovu. Což s přihlédnutím k faktu, že muzikály těžce nemusím je úctyhodný výsledek. Jasně, místy je to trochu moc doslovné, jindy se filmy zase příliš moc snaží vybočit. Nicméně už jen kvůli obsazení a dobře mířenému humoru se špetkou vánoční atmosféry, vlastně proč ne. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Uff toto islo mimo mna. Bol som donuteny to pozerat bez toho, aby som vedel ze to je muzikal. A hudobno-tanecna zlozka ma extremne obtazovala. Inak nemuzikalove pasaze su relativne ok. Ferrell aj Reynolds hraju svoj standard a spolu sa celkom doplnaju. Spracovanie 100x ohraneho Dickensa je celkom dobre a napadite. Uz som videl aj horsie vianocne filmy. Hrane casti bez hudby a spevu su tak na 3 mozno 3 a pol*. Vysledne ale davam len dve. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Ze Spirited nová vánoční klasika nebude, je to ovšem minimálně dostatečně zábavný výplach, který má své světlé momenty a na Vánoční koledu navazuje hravým a poměrně šikovným způsobem. Zamrzí nerozhodné přeskakování mezi vážnější a odlehčenější vodou, kdy Spirited rázem působí jako dílo dvou tvůrců, kteří se zoufale nebyli schopni rozhodnout, jaký nádech má vlastně Spirited mít. Nejen díky chemii Ryana Reynoldse a Willem Farrelem a poměrně zajímavou prací s jejich postavami vlastně Spirited minimálně za vidění stojí.... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell se po letech vrací v roli, která jej kdysi proslavila. Tedy něco na způsob Vánočního skřítka, kdy je zapotřebí napravit zdánlivě nenapravitelného. Místo Jamese Caan zde "zlobí" užvaněný Ryan Reynolds. Uvidíme s čím se vytasí Hollywood za rok. Škoda že Spirited dostal na starosti v minulosti často skvělý Sean Anders. Tady uspět zkrátka moc nešlo. Film je prakticky neškodný. 45% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Ducha budoucnosti (smrtka) hraje Loren G. Woods, v postsynchronech mu však hlas propůjčil Tracy Morgan. (sh3riff)

Reklama

Reklama