Reklama

Reklama

Epizody(18)

Obsahy(1)

Ranma Saotome je hrdinom tohto legendárneho príbehu o chlapcovi, ktorý sa po obliatí studenou vodou mení na dievča. Čo však, keď sa do obidvoch vašich premenených pohlaví zaľúbia iní ľudia? Ranma preto väčšinu času musí čeliť mnoho nedorozumeniam, ktoré sú veľakrát podané vtipnou formou. Navyše ho jeho otec (ten sa premieňa na pandu) zasnúbi s Akane, dcérou jeho priateľa. Anime podľa slávnej mangy Rumika Takahashi. (Flipper)

(více)

Diskuze

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo kde se dají stáhnout všechny díly? Předem upozorňuji, že nestahuji přes torrent. Děkuji.

Tsukikage

Tsukikage (hodnocení, recenze)

Idaho

já viděl vše co se dá krom jednoho dílu asi uprostřed ten mi chybí a teď čtu mangu (je to sice opoždené, ale nemohl jsem si pomoct)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No co se dá na to říct. Kormě Akane se mně to všechno líbilo a m,usím říct že ta kresba ať se někomu může zdat děsna se k tomuhle perfektně hodila 5*

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Dobrá recenze, ale seriál byl výrazně delší, takže i déle bavil :( Ale ne, vážně je solidní, ta recenze :)

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Takze : recenze na Guu bude ven 12 . 2. doufam ze vas bude bavit alespon z polovice tak jak serial .

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Manga.sk sleduji, tak mi to jistě neuteče a rád se mrknu. Guu...hm, ty nedáváš lehké otázky. Pro mě je Guu natolik jedinečná a neopakovatelná, že nemůže být ničím jiným než Guu. Jistě můžu si třeba říkat, že je ztělesněním ducha celé džunglové vesnice a okolní džungle, pro její nevyzpytatelnost a jistou dobromyslnou drsnost a zlomyslnou laskavost atd. atd., ale obávám se, že mě to k hlubšímu pochopení Guu nepřivede. Spíš můžu říct, jaká je Guu (jaké má vlastnosti) a čím není, ale na otázku čím je, vážně dokáži říct jen: "Guu ".

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Subjektiv : To souhlasim. A taky souhlasim s kouzelnou chuvou s kouzelnym apetitem :-) Tenhle mesic vyjde ma recenze na manga.sk o spominane slecne. Jaka je tvoje teorie co nebo kdo vlastne Guu je ? Muj bracho tvrdi ze je to nejake zvlastni prerostle pokute....no nevim ja to tak nevidim.

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Já jsem se asi nevyjádřil úplně jasně. Myslel jsem tím, že humor je na podobné výši jako u předchozích sérií, ale příběh je o něco výše a proto je pro mě poslední série nej. Kdyby ovšem ani jedna série nebyla plná srandy, tak by to asi za sledování vážně nestálo. A v tom výčtu humorného anime, jsem úplně zapomněl na naši společnou kamarádku s žaludkem mnohem větším než je ona sama - Guu.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Subjektiv : no nevim, mne to vtipne prislo hodne. A pribeh bych u Slayers az tak nehledal . Protoze i kdyz ma trojka pribeh na Slayers docela komplikovany, nevim mne to porad pripada strasne jednoduche. Tedy az na to finalni kouzlo, to je des bes. Kazdopadne Filia tomu dodala tu spravnou stavu v prestrelkach s Xellosem . Kazdopadne se shodnem ze je to na plny kotel.

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

I já myslím, že ze Slayers je nejlepší série poslední. Ale Marius, je to kvůli humoru? Já myslím, že spíš kvůli příběhu... A pokud jde o humor v anime tak mě se třebas ještě líbil School Rumble (první série, OVA není žádný zázrak a druhou jsem ještě neviděl), Excel Saga a v celku i Abenobashi Mahou Shotengai a Yakitake!! Japan (to je sice poněkud monotematické a ke konci to ztrácí dech, ale celkově jsem se spíš bavil než nebavil). A za zmínku stojí určitě i Irresponsible Captain Tylor (Musekinin kanchô Tairâ) či Mahoraba (to ovšem může spoustu lidí odradit svým sladkým laděním). Na všech těchto seriálech se nějaké ty mušky i mouchy najdou, ale člověk se myslím zasměje.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Paradoxne mne se ze Slayers nejvice libila serie posledni, coz ale beznamena, ze bych se pri sledovani prvnich dvou nekutalel po zemi. od smichu .

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Ranma je hodně chytlavá věc, já to sfouknul za 14 dní, na konci jsem byl pravda mrtvý, ale takovou porci zábavy, to mi dal od té doby jen City Hunter. Podobně Slayers jsou po druhé sérii už dost stejné (jen více monster...) Ryo Saeba ze City Huntera je hodně podobný Happosaiovi. Jen se vrhá do akce s výkřikem "mokkkori".

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Marius: Tak dík, ty první 4 ještě někdy zkusím. I když s mými plány nejdřív tak za rok. A Inuyasha, i když pro mě kouzlo nepochybně má, u mě stojí asi o dost níže než u tebe. Těch 160 dílů bylo na mě tak tak. A zrovna v něm je cíl o mnoho jasnější než v Ranmě/ovi (podle teploty vody). Jenom se k němu ne a ne dobrat. Holt pro mě je cílem asi jenom cíl. :)

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Subjektiv : prvni ctyri serie jsou hodne dobre , pak to je vareni z vody . A ad Rumiko - ja neznam nikoho kdo dokaze delat tak kosate pribehy bez toho ze by zacal nudit (kupr. InuYashu bych zvladl i 500 dilu :-) ) taky mne osobne hodne sedi jeji humor a zpusob jak umi situaci vypointovat do absolutni absurdity. Ale jak se rika sto lidi sto chuti. Pri anime od Rumiko si treba neustale omilat onu vychodni moudrost ze cesta je cilem :-)

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

Já se přiznám, že jsem viděl jen 18 dílů. Mají ty další výrazně lepší kvalitu? Jestli jo, tak se do toho třebas ještě někdy pustím...Nějak jsem nedokázal tvorbě Rumiko Takahashi zatím přijít úplně na chuť. Asi to z části bude tím, že ona nemá zase moc chuť směřovat své příběhy k závěru...

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

no a ja sa do toho nepustím asi nikdy,na mňa príliš dlhé (143 častí by ma zabylo) pri 50 dielnom blood+ som mal na konci dosť

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Já také viděl komplet. Jinak Happosai, nejlepší postava z celého seriálu.

Jimmmy

Jimmmy (hodnocení, recenze)

Ja se na to rozhodne chystam... zatim mam za sebou ale jen 13. dilu

Reklama

Reklama