Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semirova žena Andrea má narozeniny, ale jejich oslavu si Semir představoval trochu jinak: místo aby narozeniny strávili jako krásný den ve společnosti svých přátel, tak se Semir dozví nejen to, že jeho žena má zřejmě tajného milence, ale i fakt, že Ben o tom nějaký čas věděl. Semir musí posléze riskovat svůj život, aby ochránil architektku před skupinou tajemných únosců. A k tomu všemu budou Semir a jeho dcery brzy napadeni stejnými lidmi a na poslední chvíli je zachrání Semirův bývalý parťák, André Fux. Semir tomu nemůže uvěřit. Jak je to možné, že André žije, kde byl a co dělal těch 14 let? Semir Andrému nevěří i proto, že Fux má co dočinění s tajemným Raulem, který vyžaduje od architektky stavební plány na monstrózní projekt. Při hledání odpovědí na své otázky Semir neví, komu může věřit. A až při zúčtování v Alpách si uvědomí, jaká se zde vlastně hraje hra... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

mrx.friend 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lhal bych, kdybych řekl, že jsem Kobru 11 v dětství nehltal. Obzvlášť postava Andreho Fuxe mi byla vzorem a coby Semirova parťáka jsem ji měl nejradši. Pamětihodnou smrt Andreho na Mallorce jsem byl schopnej regulérně vořvat pokaždý, kdy jsem ji viděl na obrazovce a v osobní historii ji považuju za jedno z nejzásadnějších, co mi televizní produkce kdy nabídla. Seriál sleduju i dneska, ale už čistě jako odreagovávačku, při kterej vypnu mozek - jednotlivý díly nijak nenadchnou, ale ani neurazí, pořád to má svoje určitý kvality a upřímně se nedivím, že se projekt stále těší takové oblibě a dokáže si ještě najít své diváky. Jenže tenhle pilot shazuje sám sebe. Tlačí na pilu a snaží se bejt akční a cool za každou cenu s tím, že ostatní jde stranou. Jeden non-sense za druhym. Carina Wiese coby Andrea už byla zřejmě přesycená i těma občasnýma návratama do seriálu a chystala definitivní odchod, jinak si nedokážu vysvětlit, proč sem tvůrci tahají linku s rozchodem, když epizoda předtím ("Smrtelná volba") dává jasně najevo, že manželství Semira a Andrey má svoji vážnost. Zásadní problém mam samozřejmě se zmrtvýchvstáním Andreho. Byl jsem zvědavej, s jakým vysvětlením se pisálci vytasí. A sorry, ale odfláknout to pouhopouhou větou "Nějakej rybář mě z moře vylovil a zavezl k doktoru."? Xmíchu :D Následná shledání Andreho s dávnými kolegy (Semir, Dieter, Andrea) absolutně postrádají jakýkoli emoce a hloubku, prostě se nic neřeší a jede se dál. Akční scény jsou sice přemrštěné (zdravím Rychle a zběsile 6), ale s tím už je třeba počítat a brát to jako čirou zábavu. Když už, alespoň se Němcům povedlo vypilovat tyhle záběry do takový míry, že můžou s klidnym svědomím konkurovat Hollywoodu. Komentář se z mého pohledu hodí uzavřít citováním hlášky z daného dílu: "Co se to s Andre Fuxem stalo? Ten už neexistuje a zemřel už dávno." ... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film k 18. sérii # Na současné poměry Kobry 11, která prostě upadá a už to není ta klasika na které jsem vyrůstal, je sice tento pilot postaven na naprosto šíleném navrácení hlavní postavy, ale přesto zafungovala určitá nostalgie a i když se topí v patosu, bavil jsem se. Natolik, že jsem si všímal i určitých scénáristických pokroků, kdy jde vidět, že si skutečně někdo dal určitou práci a neposadil příběh jen na dálnici. Díky a RIP André! ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zdařilý dvojdíl ze série Kobra 11. Jde viděl, že rozpočet nebyl malý (hodně bouraček, vybuchujících aut a všeho co ke kobře patří). Příběhově je to zase klasika i když pár zvratů zde je a také nestandardních průběh. Návrat Andrého překvapil a zajímavě oživil děj. Plán zločinců taky obdivuji, byl zajímavý a zlověstný, ale jim šlo zase o prachy. Hodnocení: 75/100. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak jsem se rozhodl zkouknout nejnovější pilot ke Kobře 11 a předem díky uživateli mzss1 za jeho koment i za spoilery! (sice jsem věděl dopředu jak to dopadne, ale páč se v Němčině moc nechytám, tak jsem aspoň věděl o čem to je) No a musím konstatovat, že se tenhle pilot celkem povedl. Je to laděný na vážnější notu vtípků ubylo to je patrný už od začátku. To však rozhodně není na škodu neboť se z tohoto seriálu v poslední době pomalu, ale jistě stávala sebeparodie. Celý příběh z tajemným návratem Semirova exparťáka je nad rámec scénářů Kobry 11 a je vcelku originální a dobře vymyšlenej. Plus finále kdy se kámoš mění v padoucha a nakonec umírá heroickou smrtí. Celý je to celkem slušně podaný akce je standartní. No co mi vadilo? Ta story s nevěrou Andrey tam byla zbytečně dělali z toho Tisíc a jednu noc. Občas nějaký ty hluchý místa. Všechno nebylo úplně vysvětleno... Takže každopádně po Andělu smrti opět celkem odraz vzhůru a poměrně slušnej díl. Jenom si už, ale budoucností tohoto seriálu nejsem příliš jistej. Prej bude další parťák... No uvidíme každopádně Semir tu bude asi strašit i v penzi. Aby jsme se jednou nedočkali titulu : Kobra11 Semir zasahuje z domova důchodců! Umění je vědět kdy skončit a to se ne vždy podaří. Každopádně tento pilot vidím na velmi lehký nadprůměr a konečných 55% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka se mi líbila víc, to je každopádně jedno. Asi nejlepší pilot to je, chytrý námět a konečně drsný teroristi, ta finta s atomovou bombou mne vyrazila dech, jsem si fakt myslel, že je odpálená. Keller ve skvělé formě, škoda ho, jako parťák Semira by se hodil, vsuvka s Andreou je fakt dobrý nápad a konec na horách je originální nápad pro seriál. Jen mne to tolik emocionálně nezasáhlo a pár chyb se najde, přesto je to cool! 9/10 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama