Reklama

Reklama

Willy Fog na cestě kolem světa

(seriál)
  • Španělsko La vuelta al mundo de Willy Fog (více)

Obsahy(1)

Španělský animovaný seriál na motivy románu Julese Verna. (oficiální text distributora)

Recenze (234)

Marshall007 

všechny recenze uživatele

Tento seriál patřil mezi mé nejoblíbenější ještě když jsem byl malej prcek :-D. Naprosto jsem to zbožňoval a těšil jsem se na každou další sobotu ráno, kdy jsem mohl sledovat Willyho. Proto zákonitě taky hodnotím pěti hvězdičkami. Otázka ovšem je, jestli bych již zmíněných pět dal, i kdybych si to zopakoval znovu. Po zkušenostech vím, že k seriálům/hrám z dětství je lepší se nevracet, nebo zmizí všechno jejich kouzlo a zjistíte, že to vlastně vůbec není takové, jaké jste si to představovali. Proto se k tomuto seriálu už radši vracet nebudu a budu na něj vzpomínat jen v dobrém :-). ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina uživateľov i ja som sa tomuto seriálu v detstve úplne oddal, nebolo nič čo by mi zabránilo aby som si nesadol pred TV a nepozeral dobrodružstvá gentlemanského leva a jeho priateľov. Dokonca mi rodičia kúpili aj kreslenú knižku 80 dní okolo sveta, kde tieto postavičky ožívali v komixovom svete. ()

Reklama

rebciatko 

všechny recenze uživatele

animovaný seriál najmä pre deti, ale poteší aj oko dospelého diváka.. verne opísaný príbeh spisovateľa Julesa Verna - Cesta okolo sveta za 80 dní.. Willy Fog so svojimi priateľmi sa vydáva na dobrodružnú cestu plnú nástrah, ale aj skvelých ľudí ochotných kedykoľvek pomôcť.. deti tento animák nielen zabaví a na chvíľu umlčí, ale im aj ukáže, že z každej situácie vedie nejaké východisko... a naviac, úvodná zvučka je veľmi chytľavá.. ;) ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Tohle byl jeden z mích nejoblíbenějších dětských animovaných seriálů, zvířecí postavičky v dětských animovaných seriálech a filmech byli, jsou a měli by vždycky zaujmout. Já jsem ale tenhle seriál neměla ráda jen kvůli těm zvířecím postavám ale také kvůli vynikajícímu dabingu pana Victora Preisse coby Willyho Fog a především kvůli dvoum vynikajícím znělkám 1 znělka Jsem Willy Fog , všem známí mám dobrodružné plány dlouhou cestu chystám, mám pověst gentlemana můj život to je změna důkaz hned vám dám. Už mě znáš jsem Barnabáš, já Čiko šampion. Malá Romy to jsem já, vždy půvabná a líbezná. S přáteli svými právě nástrahy zvádnem hravě vítězství že čeká nás to vím. Dem ať tmou noční či dnem, cíl máme pouze ten projít zem za 80 dnů ať vyplní se sen v němž zpátky domů chcem přes Singapur. Svět je kulatý jak míč stačí najít si klíč a jeho kouzlo pochopíš, klíčem k přátelství je jen sám máš ho v srdci svém, klíč k přátelství je jen sám máš ho v srdci svém. 2 znělka Pískni jen, tak pískni jen až ti bude někdy úzko pískni jen, tak pískni jen já tu sem. I když ráno za límec ti z mraku naprší, tahle trocha nepohody, ta tě nezkruší, vždycky zase vyjde slunce co tě osuší. I když všude je jen bláto život stojí za to proto ho kdo v sobě má smích a pošle ho i do očích tvých. Ať je kolem tebe jen klam, dobrou zprávu pro tebe mám, nikdy na nic nebudeš sám kamarád ti pomůže vždy rád. Ať je kolem tebe jen klam, dobrou zprávu pro tebe mám, nikdy na nic nebudeš sám kamarád ti pomůže vždy rád.  A to jsem ještě netušila že vzniknul podle knižní předlohy Francouzského spisovatele Jules Verne Cesta kolem světa za 80 dní, který mi v knihovně nechybí, chybět nesmí, mám jeho knihy na nejviditelnějším a nejlepším místě v knihovně a považuji ho za jednoho z nejlepších spisovatelů z minulosti  i současnosti i budoucnosti. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi to tu všetci hodnotíme z hľadiska detskej nostalgie, ale prečo nie, veď o to práve ide. Veľké dobrodružstvo podané jednoduchou animáciou, ktorá nám ako deťom vôbec nevadila. Aspoň sme si mohli bohatšie obrazy vytvárať v našej fantázii. Táto schopnosť dnešným animákom paradoxne svojou dokonalosťou chýba. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • V seriáli sa Willy Fog stavil o 20 000 libier so 4 členmi klubu- Sullivanom, Andrewsom, Fallentinom a Flanaganom, V predlohe stávka zahrňovala členov 5. Rozdielový piaty člen je Ralph, ktorý je v seriáli kladnou postavou. (D1705)
  • 16. epizóda s prestávkou na Havaji nie je založená na knižnej predlohe. (D1705)

Reklama

Reklama