Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající dívka z bohaté rodiny si užívá slunečné dny na pláži v přímořském letovisku. Potkává taky svoji první lásku – volnomyšlenkářského instruktora kitesurfingu. (Netflix)

Recenze (16)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ako to naznačil užívateľ kluzo, niektoré prvky filmu vykazujú silnejšie príbuzenstvo s Hriešnym Tancom. Pod Wiatr však má inú koncepciu, predovšetkým je tu snaha zachytiť vnútorný boj (strata milovanej matky) a vonkajší boj (so Svetom) mladej slečny, ktorá počas letnej dovolenky sa (prvýkrát) zamiluje. Škoda toho, že film nie je trochu kompaktnejší a ucelený, nehovoriac o tom, že dominantnejšie vedľajšie postavy nie sú na obzore. „Malá jednohubka“, ale mladá herečka Sonia Mietielica pomerne slušne chytila charakter postavy Ania. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě prostředí polského moře. To je ale také to jediné, co mi z filmu zůstalo. Postavy o hovně, prostředí buržoustů ještě víc o hovně, nuda, nezájem, šeď. Navíc bez srandy a s romantikou od kluků, kteří by potřebovali tak rok dělat v lomu, aby pochopili, co je to život. Nic moc. Netflix začíná tu polskou filmařinu trošku kurvit. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netflix si to dělá sám. Všichni jsme z něj byli nadšený, když přicházel. Teď je většina nasraná a přechází na D+. Láska vlny přenáší je totiž další, absolutně ničím zajímavý polský film, který má možná hezkou holku v hlavní roli, ale jinak nic, čím by si divák film zapamatoval na déle než 3 dny. A sportovní film to není ani zdaleka, tak se nespalte. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Moře,  sluníčko a kitesurfing v polském filmu,  který  mixuje žánry romantika, sport a náznak psychologie v postavě hlavní  hrdinky,  která  bojuje se sebou a všemi  kolem.  Škoda,  že  to je tak utahaný a dlouhý.  Nadsadím tři hvězdy za kitesurfing a krásku  Sonia Mietielica (nar. 1995, Rusko) do které je snadné  se zamilovat,  což se asi stálo režisérovi,  tak ji tam dal jednu nahou scénu,  kterou pak v retrospektivach opakoval,  asi proto je to tak dlouhý. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Je to tak na 65% a inspirace Dirty Dancing je tu nesporná, ale zápletka je jasná, zvraty mírně či více překvapí, moře a surfaři úžasní, hudba lepší než by jeden čekal, herci moc nehrají, ale vypadají k světu, hlavní hrdinové nezklamou, kamera se neloudá a letní pohoda z toho čiší jak ze Setkání v červenci. Ano, románkové mírně neuvěřitelné filmy, které ale v životě také potřebujeme a tady to hodnocení je trochu ohrnující nos. Kdy jste naposledy viděli stejně dobrý český film? Dlouho ne..Proto provokativní hvězda navíc. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama