Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noomi Rapace ve filmu o postapokalyptickém světě, ve kterém musí šest vojáků tajně přepravit záhadný balík přes zamrzlé souostroví. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Adam to bez pochyby natočil veľmi pekne problém je, že z celkom zaujímavého survivalu spravil dlhú a miestami hrozne nudnú podívanú. Herci fajn, príbeh určite mal čo ponúknuť, predsa len korčuľovanie po lade bolo zaujímavé na druhú stranu to bolo jediné, čo sme dostali. Akcie minimum a o ničom, zábava žiadna aspoň že tá atmosféra sa udržala. Koniec už totálne nezaujímavý a vyložene nudný. Postavy mi boli ukradnuté a na konci som už len ozaj čakal kedy vybuchne. U mňa 2*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

4 vojáčci a 2 vojákyně jdou z místa A na bruslích na ledu do místa B kde mají dovézt biologickou zbraň a to je celý film. Jsou zde dvě dobré scény  jedna se zmrzlýma mrtvolama a jedna s tou lodí bohužel to kazí disneyovský pohádkový konec. Mělo to končit tím, že ty zbraně předala ne tím, že ženská s omrzlinama co chodí jak postižená a dohnal by ji totiž i beznohý vystřílí pár vojáčků a zničí tu zbraň. Jo a mimochodem pokud zalehnete granát tak Vás to roztrhá tohle je několikátý film v řadě co nám tvrdí, že se Vám nic nestane a jen Vás to zabije. 60 procent na debut to není špatné. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Severské země jsou v natáčení filmů už na takové úrovni, že se vyrovnají hollywoodským filmům. A proto už také budu muset být objektivnější. Černý krab je poměrně slušným akčním sci-fi, který má velmi zajímavé momenty, ale konec se mi zdá až moc natahovaný a hlavně předvídatelný, což je vlastně v celý průběh filmu. Moje oblíbenkyně Noomi Rapace byla opět skvělá, i když v jiných filmech mi vyhovovala více. Chyby tu prostě jsou, ale vidět to, stojí za to. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Švédové se po vzoru Norska rozhodli natočit něco postapokalypticky epického a vlastně jim to docela vyšlo. Noomi Rapace, na kterou jsem se teda hodně těšil, tu úplně nevypadá nejkoukatelněji, ale zase z ní je chladný voják, který chystá splnit úkol. První polovina filmu má navíc řadu nápadů na ledu, které se ale do druhé poloviny přetaví v trošičku nudu, ze které Vás probudí až závěr. Ztráta času to každopádně nebyla, jen se tyto vědomě béčková témata těžce hodnotí. A to i přesto, že filmařsky působí poměrně obstojně. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie dve hiezdy maximálne. Nápad by to nebol zlý, ale to spracovanie, pointa, záver a všetko, nejako to malo asi vyvolať emócie, ale nejako to žiaľ zlyhalo. Nosná myšlienka military road tripu po ľadovej ploche fajn, technicky rovnako fajn, ale inak slabota ako sviňa, taký klasický "bezrozpočtový" Netflix. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno