Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Kreslený seriál o skupině kočkovitých humanoidů, kteří musí uprchnout ze své planety, které hrozí zničení. Přistanou na planetě zvané Třetí Země, kde bojují s nemrtvým Mumm-Rou a jeho armádou různých zvířecích mutantů. (Pumiiix)

Recenze (54)

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Animace má vysokou úroveň ale s přibývajícími díly se vkrádá nuda. Počáteční kouzlo trosečnicko/objevitelského života mizí, přibývá "recyklovaných" sekvencí (rotoskopie není levná záležitost a když už se s tím kreslíte...) a kvalita scénáře upadá na úroveň Strážců vesmíru - viděli jste jeden díl a jako by jste viděli všechny. ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl vybrat nejoblíbenější seriál mého mládí, Hromkočky by jednoznačně zvítězily. Napínavý a poutavý děj, zajímavé prostředí, skvělí záporáci a kvalitně zpracovaný nápad rasy "Hromkoček". Znělku seriálu bych označil za kultovní. Celkově vzato, kdo pamatuje kanál Supermax, dle mého skromného názoru se vedle Spider-mana jednalo o nejkvalitnější produkt této stanice. ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Popravdě - tenhle animák je celkem dost přihlouplý a ještě dobitý českým doslovným dabingem,, na druhou stranu má ale snad nejlepší údernou akční znělku vůbec (společně s želvími ninjy). Nesmíte ale moc poslouchat text tý písničky :) Intro ke shlédnutí zde. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Typický osemdesiatkový animovaný seriál o humanoidných kočkách, ktoré v tesných odevoch a la Barbar Conan bojujú proti všemožnej havedi. Z dnešného pohľadu pôsobí tento seriál ako paródia, ale mňa k nemu viaže nostalgické puto, pretože som na tomto seriále frčal takých 11 rokov dozadu, keď ho vysielala TV N@va. ()

Terter 

všechny recenze uživatele

Hromkočky, hoůůůů....... Kdo by si při tomhle pokřiku nevzpomněl na partu kočkoidních hominidů vedoucích svůj věčný boj proti zlému Mumrovi a jeho neschopným henchmenům? Jedna ze seriálových klasik mého dětství. Spousta akce, skvělé technické vymoženosti a v neposlední řadě sympatický tým a valně nesympatický padouch. No uznejte, co chtít víc? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • První série byla dokončena již v roce 1983, přestože byla poprvé odvysílána až o 2 roky později. (Agita)
  • V Česku měl seriál premiéru v roce 1997 a to na kabelové stanici SuperMax. Na přelomu tisíciletí byl pak se stejným dabingem vysílán ještě také na TV Nova - a to o víkendech ráno. (Jack_6428)

Reklama

Reklama