Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prozkoumejte každý aspekt Yankovicova (Daniel Radcliffe) života, od jeho raketového vzestupu ke slávě s ranými hity jako „Eat It“ a „Like a Surgeon“ až po jeho vášnivé milostné aféry mezi celebritami a proslule zhýralý životní styl. (KGBelik)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Film se mi hodně líbil,ostatně Radcliffa jsem ve vyloženě špatným filmu hrát ještě neviděl(z těch,co mám zkouknutý).Na kolik je tento film pravdivej je mi úplně jedno,protože toho kokota Weirda stejně neznám a v životě jsem o něm neslyšel,ale některý ty situace byli výborný(scéna v baru,na párty),některý ale zase dost přestřelený(Escobar).Ale celkově jsem se u filmu bavil,nenudil a to se počítá👍

Habesan

Habesan (hodnocení, recenze)

LexMurphy

Ve filmu se neříká, že jeho otec chtěl být Amiš, ale že jeho otec byl Amiš.

A ano, došlo mi, že je to výmysl.

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Ešte dobre, že nikde nepíšu, že je to TRUE Story, pretože v tomto filme bolo pravdivých informácií asi toľko, ako rýchlostí v cigánskom kolotoči. Tomuto príbehu by som veril tak na 10% a to v tom, že Yankovic vie hrať na akordeón, takže to bola asi jediná pravdivá informácie vo filme. A jeho "vzťah" s Madonnou? Blbosť! Sám Yankovic v rozhovore s Jimmy Fallonom uviedol, že Madonnu stretol len raz a rozprával sa s ňou asi 45 sekúnd v zákulisí na nejakom koncerte. Aj to, že jeho otec chcel byť Amiš je ďalší výmysel. Jeho otec bol syn prisťahovalca Jankoviča zo Srbska, takže šanca, že by chcel byť Amiš je mizivá. Ale inak film celkom dobrý. Hairy Poser sa celkom snažil a aj Rejčl Drevená nebola až tak drevená a zahrala tú Madónu obstojne.

na příspěvěk reagoval Habesan

Uživatel SeBig smazal svůj příspěvek.

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

Ó, tak na tohle se tedy těším. Daniel je podle mě velice dobrá volba pro tuhle roli

 

 
 

Uživatel kukkik smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

20.01.2022

Zatímco by se herec Daniel Radcliffe měl brzy v našich kinech ukázat díky hvězdně obsazené akční komedii Ztracené město se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Bradem Pittem v hlavních rolích,… (více)

Reklama

Reklama