Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Colour 

všechny recenze uživatele

Dnes videné tretí krát a názor na film sa nemení. Celá prvá polovica je úplne trápna - vtipy boli dávané nasilu a bolo to strašné. Druhá polovica bola, čo sa týka humoru, neprekonateľne lepšia. No i tak to nebolo bohviečo. Akcia na začiatku bola typicky chanovsko-hongkongská. Zaujímavé bitky boli iba dve, a to férovky medzi Chanom a mladým cudzincom. Jeden z mála Chanových filmov, kde nestojí na prvom mieste boj. V podstate to bola romantická komédia. A práve preto sa mi tam zdali bitky zbytočné. 2,5* ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantiku. Nemám ráda romantické filmy. Nikdy jsme je neměla ráda, a pochybuju že se to kdy změní. Tak proč jsem tohle dokoukala celé? Jednoduše, ten film mi totiž nepřipadal tak romantický jako spíš roztomilý. Vážně Jackie Chan a Qi Shu jsou spolu hrozně cute, že mi ani nevadily ty laciné romantické scény, protože jsem si prostě pořád říkala jak moc je to roztomilé. Přesto že konec byl jasně předvídatelný skoro už od začátku, stejně mě to bavilo. A jelikož je to Chanovka, nesmím vynechat co jiné než- bitky! A ano, i ty tady stály za jako bitka s týpky v maskách a baseballovými holemi u motorky nebo bitka černého zápaďáka vs. bílého výhoďáka, kdy si z boxera prostě udělal Jackie svoje nunčaky...Jen jako akvarista musím vytknout ty dva Terčovce a další 2 ryby v jedné pidikouli, to jako fakt?! Na to jak se Bu tvářila jako velká akvaristka, si to tímhle zkazila :p :D ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vynikající českej název Instinkt lovce, kterej je úplně mimo a vůbec nevím, proč se to tak jmenuje. Vsadím se, že aji americkej překlad na Gorgeous je trapnej. Já film viděl v americkým dabingu, což už jenom to byla katastrofa. Katastrof tam bylo víc, hlavně děj. Místama se tam používal i humor, ale né nic, z čeho bych metal kozelce. Bitka s amíkem byla celkem fajn, dokud to nezačali zlehčovat. No oddychovka. A kdo zná Tonyho Leunga, tak si ho užije v roli buzíka... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mám rád obaly od vhs. Člověk se na nich dokáže skvěle pobavit texty jako "Nejlepší bojové scény, co jste kdy viděli". Za těch pár korun to vždycky stojí, potvrdit si opak, který je většinou pravdivý. Instinkt lovce však neobsahuje nic kromě trochu romantiky, plácání rukama do prázdna a trapných hlášek sledujících pomocníků jednoho z hrdinů. Aspoň, že v soubojích Jackie nevypadá jako klaun. Ve srovnání s většinou ostatních Jackieho filmů jeho kvalitativní dno. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Znudený milionár sa zamiluje do chudobnej dievčiny a popritom je nútený mlátiť sa s jedným krpatým chlapom. Hlavne romantika, žiadna akčná zápletka ani záporák ( ten krpec je až nechutne férový zápasník bez zlých úmyslov ). Keď konečne dôjde na akciu, logicky očakávanú od filmu s Jackie Chanom, tá je na štandardnej Chanovskej úrovni, akurát tie priateľské zápasy akosi nie sú to pravé dubové. Ako sa hovorí, "keď nejde o život, nejde o nič" a to platí aj v tomto prípade. Jeden bod si zaslúži aj scéna s fingovaným prepadom kde Jackieho napadne banda homosexuálov vyzbrojená nožmi na maslo. Ale inak je tento film odsúdený aby ho zahrabaný kdesi vzadu nenápadne zožrali myši. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Austrálčan Bradley James Alla (Alan) sa stal vôbec prvým neázijským členom kaskadérskeho tímu Jackieho Chana (C.N. Chan). V tíme dostal prezývku "Biely tiger". (rogger)
  • Jackie Chan měl být původně jen producentem filmu, protože však dlouho toužil zahrát si i v jiném než akčním filmu, byl přepsán scénář a Chan obsazen do hlavní role. (Raztubyl)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno