Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vynikající českej název Instinkt lovce, kterej je úplně mimo a vůbec nevím, proč se to tak jmenuje. Vsadím se, že aji americkej překlad na Gorgeous je trapnej. Já film viděl v americkým dabingu, což už jenom to byla katastrofa. Katastrof tam bylo víc, hlavně děj. Místama se tam používal i humor, ale né nic, z čeho bych metal kozelce. Bitka s amíkem byla celkem fajn, dokud to nezačali zlehčovat. No oddychovka. A kdo zná Tonyho Leunga, tak si ho užije v roli buzíka... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jackie a romantika? To by nemuselo byt zle, kedze romantiky mam rad. Ale v tomto filme to proste nefunguje. Jackie hra strasneho suchara a Qi Shu sa sprava jak male decko. Chemia medzi nimi je na bode mrazu. Pôsobia skôr ako otec s dcerou ako zamilovany par. Jackie sa väcsinu filmu vôbec nesmeje, takze ani humoru tu vela nie je. Namiesto romantiky vo filme prevlada urcita rozpravkova atmosfera. A to ma uz vôbec nebavi. No a akcnych scen tu tiez vela nie je. Ziadne kaskaderke kusky tu nie su. Len 4 bitky. 2 hromadnejsie v ktorych Jackie nepredvadza nic co by sme od neho uz nevideli a v pôsobivejsom prevedeni. Takze do tohto momentu to vyzeralo ako strasne nezazivna romantika na ktoru by som po prvom pozreti zabudol a viackrat si uz nikdy nepustil. Lenze vo filme ma Jackie dve skvele bitky s expertom na wushu Bradley James Allanom, ktory bol jeden cas aj v Jackieho kaskaderskom time. Skoda, ze vo filmoch nehral castejsie a teraz robi koordinatora kaskaderov v Hollywoodskych blockbusteroch. Obidve bitky su neskutocne dynamicke s mnozstvom kombinacii bez strihu. Nie su to ziadne akrobaticke sialenosti ale skôr realnejsie chvaty. Najviac sa mi na tych bitkach paci, ze su to take ferove suboje a ani Allen ako hlavny protivnik sa nedopusti ziadnych zakernosti aj ked uz zacne prehravat. Takze im odpustim aj to, ze obcas v nich citit pomocne lana a Jackie je v par zlozitejsich otockach a kopoch dablovany nejakym mladikom. Tieto dva suboje patria k mojim najoblubenejsim a prave kvôli nim si Gorgeous obcas pustim. Aj ked vlastne väcsinou si pustim rovno len tie dve bitky. Heart of Dragon je skvely film aj keby neobsahoval ziadne bitky. Zato Gorgeous by nezachranilo ani keby sa tu mlatili nonstop. 4/10. O vyse dvadsat minut dlhsia HK verzia obsahuje este viac tej nefunkcnej rozpravkovej romantiky. Nastastie pridali aj par komickych scen. Napriklad niekolkosekundove cameo Stephena Chowa. Je rovnako dadaisticke ako cela jeho tvorba. ()

Reklama

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film můžu koukat pořád dokola. Možná se to někomu zdá jako kravina a já to i trochu chápu, ale já mám rád Jackieho styl humoru. A když k tomu přidám roztomilou Qi Shu tak mi nemůže vyjít míň jak 4*. Jediný kdo mi v tom filmu fakt vadí je ten přihřátej týpek, kterej mi fakt vtipnej nepřijde. No a souboje s prtavim bělochem jsou třešnička na dortu. "Hele, šéfe, teď když je na zemi mohli bysme si taky kopnout? " :) ()

lip2 

všechny recenze uživatele

Před tím než jsem film shlédl tak jsem myslel že to bude nějakej brutalní akčnák podle nazvu ,ale i když to nebyl nějakej brutal nařez tak jsem se vyborně bavil jde vydět ,že jackie ma talent i na romantické komedie.Ten zavěrečný souboj se my líbyl .Myslím ,že tenhle fim s chanem patří mezi jeho lepší kousky (-: . ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného dne najde mladá Bu vzkaz v láhvi (c), a na jeho základě se vydává do Hongkongu najít onu romantickou duši, která vzkaz poslala. Ona romantická duše je ale gay, který poslal vzkaz pro svého kamaráda - obchodníka C.N. Chana (Jackie Chan), který pro samou práci nemá čas na nějakou dlouhodobější známost. Ale Bu svoji bezprostředností dokáže i v C.N.probudit romantické cítění a změnit jeho nudný život ... Ehm ... tak tento film jsem absolutně vůbec nepochopil. O čem to mělo být? Romantika? Veškerá romantika zde je o tom, že ona za ním přijede, oba se do sebe hnedka zamilují, a je to. Komedie? Snad jen některé akční scény s Jackie Chanem by se daly nazvat komedií, i když to má hodně daleko k Chanově novějším filmům. Akce? Pokud nepočítám dva (až příliš) dlouhé souboje, tak akce taky veškerá žádná. Tak nevím nevím, Jackie Chan by měl zůstat u svého řemeslo a na pole romantických komedií se radši už nepouštět ... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jackie Chan soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší akční choreografie. (Terva)
  • Ve scéně s delfínem, kdy se Chan (Jackie Chan) potápí s Bu (Shu Qi) v moři, je možné zahlédnout kachličky. (Terva)

Reklama

Reklama