Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

klerik 

všechny recenze uživatele

Ľahučký film s prostoduchým scenárom, sympatickou ústrednou dvojicou a neuveriteľnými(!) bojovými scénami. Vyzerá to, že stačí, aby si Jackie odskočil do Číny a hneď predvádza aj vo svojom veku neuveriteľné kúsky... Celkovo je to milá romantická komédia, kde sú zamiešané dva väčšie (a dokonalé) súboje... ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantiku. Nemám ráda romantické filmy. Nikdy jsme je neměla ráda, a pochybuju že se to kdy změní. Tak proč jsem tohle dokoukala celé? Jednoduše, ten film mi totiž nepřipadal tak romantický jako spíš roztomilý. Vážně Jackie Chan a Qi Shu jsou spolu hrozně cute, že mi ani nevadily ty laciné romantické scény, protože jsem si prostě pořád říkala jak moc je to roztomilé. Přesto že konec byl jasně předvídatelný skoro už od začátku, stejně mě to bavilo. A jelikož je to Chanovka, nesmím vynechat co jiné než- bitky! A ano, i ty tady stály za jako bitka s týpky v maskách a baseballovými holemi u motorky nebo bitka černého zápaďáka vs. bílého výhoďáka, kdy si z boxera prostě udělal Jackie svoje nunčaky...Jen jako akvarista musím vytknout ty dva Terčovce a další 2 ryby v jedné pidikouli, to jako fakt?! Na to jak se Bu tvářila jako velká akvaristka, si to tímhle zkazila :p :D ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Veskrze příjemné překvapení..."Instinkt lovce" je první romantická komedie, ve které jsem měl tu čest Jackieho Chana vidět a přiznávám, že jsem se výborně bavil. Nejde totiž rozhodně jen o romantiku (mluvíme přece o filmu gumového Jackieho), ale i o vtip a bojové scény. Celý film má šmrnc a nadhled, utíká jako splašený kůň a dvě hlušší místa mu rád odpustím. Qi Shu je Jackieho rovnocennou partnerkou (ne jen přihrávačkou), je sladší než karamelka a ani další postavy se rozhodně neztrácejí...Co je ale v "Instinktu lovce" nejlepší, tak to jsou bezpochyb dva souboje Jackie Chan vs. Brad Allan - nejen, že jsou po choreografické stránce skvělé a občas do nich probleskne pověstná komika - především z nich totiž tryská neuvěřitelná radost z boje, z pohybu a úcta k soupeři. Tyto dvě scény si odnášejí mých soukromých pět hvězdiček a jsou hlavním důvodem (nikoli jediným !), kvůli kterému si při repríze "Instinkt lovce" nenechám ujít. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Znudený milionár sa zamiluje do chudobnej dievčiny a popritom je nútený mlátiť sa s jedným krpatým chlapom. Hlavne romantika, žiadna akčná zápletka ani záporák ( ten krpec je až nechutne férový zápasník bez zlých úmyslov ). Keď konečne dôjde na akciu, logicky očakávanú od filmu s Jackie Chanom, tá je na štandardnej Chanovskej úrovni, akurát tie priateľské zápasy akosi nie sú to pravé dubové. Ako sa hovorí, "keď nejde o život, nejde o nič" a to platí aj v tomto prípade. Jeden bod si zaslúži aj scéna s fingovaným prepadom kde Jackieho napadne banda homosexuálov vyzbrojená nožmi na maslo. Ale inak je tento film odsúdený aby ho zahrabaný kdesi vzadu nenápadne zožrali myši. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Někdy už z toho Jackieho trošku teču, tohle je ten případ. Na jedné straně romantický příběh skoro popelkovského charakteru, na druhé straně rivalský souboj s uměle naroubovanými souboji, jen proto aby ve filmu byli(nic proti nim, choreografie Jackieho a jeho sparing jsou v bojových scénách absolutně skvělý, jedná se o skoro nejrychlejší scény co od Jackieho znám) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně s delfínem, kdy se Chan (Jackie Chan) potápí s Bu (Shu Qi) v moři, je možné zahlédnout kachličky. (Terva)
  • Jackie Chan soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší akční choreografie. (Terva)

Reklama

Reklama