Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

antragus 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně: jako největší problém filmů Jackieho Chana (podobně jako Seagala) vnímám to, že vlastně pořád dokola točí jeden a ten samý film... A to se prostě nedá uživit. Jejich kvalita je plus mínus pořád stejná, vyšší hodnocení dostávají ani ne tak první kousky, jako spíše ty, které ten který divák viděl dříve, pokud nevyrůstal zároveň s nimi. Nějaké Chanovky už jsem viděl, a víceméně proto dávám za 3. Jednoduše - pobavíte se, občas zasmějete, dostanete to co vždycky... takže pokud vás to ještě baví, OK. Pokud to ale celé začíná nudit, tak vězte, že lepší to nebude. Příběh trošku bizarní a všechno ostatní předvídatelné jako film s Jackie Chanem... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně nejlepší film s Jackiem Chanem. Film je dost dobře pojat i jako komedie s množstvím vtipných scén. Jackie Chan zde předvádí opravdu dost skvělých bojových kousků, hlavně i kaskadérských. Akce je tu dost, samé bojové naháněčky. Vtipné momenty, přívětivá hudba, dobří herci a i záporáci. Co víc si přát. Film má rychlý spád, vůbec nenudí. Celkově hodnotím na 98% = ***** ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takhle mám Jackieho fakt rád!! Jednoduchý děj, umírněný a přijatelný humor, perfektní akční a kaskaderské kousky a naprosto špičkové martial arts scény ... Bojových scén sice není moc, ale těch pár "fightů", které zde Jackie předvede, je fakt bomba a nezadá si ani s aktuálně "úřadujícím Tonnym Jaa" ... nebo je spíše krásně vidět, od koho si Tonny bere ve svých filmech inspiraci ... Každopádně už ta krátká scéna na začátku filmu, kdy nám Jackie předvede, jak se trénuje kung-fu na tom "dřevěném panáku" známého z tolika martial arts filmů, mi vyrazila dech ... Tak neskutečně rychlý ruce a kadenci úderů jdoucích po sobě jsem viděl naposledy (a pouze ...) v Ip Manovi (2008)... Naprosto výbornej akční nářez, který vyloženě dostojí svému názvu ... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zábavná a rychle plynoucí jednohubka, jejíž stopáž bohatě vystačí nepříliš komplikovanému scénáři - film samotný trvá jen zhruba 78 minut a zbytek tvoří nepovedené záběry a následně titulky - kaskadéři si zase jednou užili, sanitka jela dvakrát a Jackie odehrál zbytek filmu se zlomenou haxnou. Já chci vznášedlooo! ()

ouf 

všechny recenze uživatele

Výborný Jackie se stále vynikajcí formou ,o které by se dali psát romány , ostatně ,když jsem viděl , jak na oslavě tušim 57 narozenin hodil salto vzat v obleku , stále funkční Blázen.Jackie si mě v tomto snímku získal impozantní až mýticky ochranitelskou scénou kdy vyprovodil pankáče z penáče ,ostatně mě na něm nebavý když zachází se svým přitroublým vtipem za pomyslné hranice ale naopak když přechází do fáze promlouvající trochu víc prožile jako třebaz ve filmu Karate kid2010 ale to je podmíněno i věkem a hlavně věkem. On sám tvrdí ,že jen díky tomu praštěnýmu , přihlouplímu Jackiemu se dostal na světlo , tady se setkávají oba dva současně což působí dobře. Scénář určitě slabší ,ke konci filmu cítitelně. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Hoci bol film nakrúcaný primárne pre západné publikum, bolo veľkým prekvapením, keď sa po premiere dostal na čelo amerického box office. Celkovo zarobil sympatických 32 mil. dolárov. (Puol)
  • Je to už 5. anglicky hovorený film Jackieho Chana, ale jedná sa o prvý skutočný komerčný úspech na západných trhoch. (Puol)
  • Později si svůj kotník zvrtl i režisér Stanley Tong, který tak při kompletaci filmu chodil o berlích. (SG-1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno