Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Dominik je u vytržení, když na turnaji století v Naganu naši poráží Kanadu a míří do finále. Přestože i on je trochu outsider, rozhodne se koupit hokejku a s kamarády hrát hokej, jak to jen jde. Hlavně s tenisákem na plácku za domem. Sestaví tým a plánují si zahrát svůj vlastní velký zápas proti klukům z vedlejší vesnice. Vedle toho chce Dominik vyhrát i srdce, úsměv a pusu od Katky ze třídy. (Bontonfilm)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace
  • Film získal na 56. dětském filmovém a televizním festivalu Oty Hofmana cenu Ostrovského dudka za nejlepší dílo v kategorii do 12 let, Tom Brenton (Dominik) získal cenu Ostrovského dudka za nejlepší chlapecký herecký výkon a Johana Racková (Káťa) získala cenu Ostrovského dudka za nejlepší dívčí herecký výkon. Film také získal hlavní cenu festivalu Ostrovského dudka v kategorii do 12 let. (ČSFD.cz)
  • Film získal na 45. festivalu české filmové komedie cenu za scénář – Dan Pánek, cenu za hudbu – Jiří Hájek a cenu za nejvýraznější výkon mladého umělce – Tom Brenton (Dominik). (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama