Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

bourec 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut bylo zralejch na odpad, maximálně jednu hvězdu. On totiž Adam Devine je prachsprostej hereckej babral, a naprostej nýmand. Nemám ho fakt rád, a ty jeho škleby nesnáším. Navíc jsem si zařail další paní do skupiny plastikama ověnčený herečky. Ellen Barkin skvěle sedne ke kamarádkám Sandře a famke. Trojka k zulíbání. Ale zpátky k filmu. Nakonec se to malinko vzpamatovalo. Ale pachuť zůstala. Ta skvěle k sobě padnoucí dvojice byla až neuvěřitelná. Něco jako Tomáš Holý a Jiřka Bohdalová. 30%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nijak neuráží a díky hodně hercům, které mám rád (Brosnan a Richard Kind) jsem si film i místy celkem užil. Přitom Brosnan má dost nesympatickou postavu a hodně zachraňuje jeho okouzlující manželka. Na Adama Devina jsem zvyklý z Takové moderní rodinky a zde má zase více méně tu samou roli, takže ok. Zápletka je sice laciná a občas dost krkolomně drží krok s dějem, ale pár vtipů se povedlo a já se u nich docela i nečekaně zasmál. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Když tvůrci filmu hledali obsazení do hlavních rolí, měli zejména u tchýně a tchána velice šťastnou ruku. Ellen Barkin a Pierce Brosnan jednoznačně dominují, a pitvořícího se Adama Devina přehrávají o parník. Velice bláznivá komedie o bankovních lupičích, kteří se přijeli seznámit s budoucím manželem své dcery. Samozřejmě, že spojí příjemné s užitečným a trochu si lupičsky zařádí. Skvěle fungující vtipy (odkaz na pátého Jamese Bonda byl top), dobře vymyšlené scény (honička v autě s penězi) a zejména obsazení vyzdvihují tento filmový počin do nadprůměrných výšin. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Představte si, že máte doma nádhernou budoucí manželku, z jejíhož lůna byste nevyšli tak týden, ale vše  idylické se pokazí s příjezdem jejích rodičů. A nejsou to zrovna rodiče ctnostní. Na krku mají nemalé dluhy a pro jejich umoření jsou nuceni vykrádat banky. A náramně se jim hodí, že jejich budoucí zeť je ředitelem jedné takové banky a zároveň je specialistou na bankovní ostrahu. V produkci Adama Sandlera vznikla opravdu zábavná akční komedie s Adamem Devinem v hlavní roli, s hercem, co se narodil s vtipným až pitomým obličejem. V rolích nezvedených rodičů perlí Pierce Brosnan a Ellen Barkin. A tahákem je pochopitelně roztomilá krasavice Nina Dobrev. Ve vedlejších rolích ještě stojí za pozornost kreace Lauren Lapkus jako ředitelka konkurenční banky, která přidá pár hlášek na téma únik mléka z prsu. Docela se hraje i na nekorektní vsuvky. Dojde k rozbourání hřbitova, není nouze o nějaká ta zabití a navrch jsou zde povedené akční pasáže. Tyler Spindel se ukazuje coby technicky zdatný režisér, kterému nečiní problémy propojit humorné scény se svižnou akcí. V případě tohoto filmu šlo o pobavení a umělecké ambice skutečně nemá smysl hledat. Solidní herecké obsazení, dějový spád, svižné akční vsuvky a humorná míchanice, což jsou ideální atributy pro komediální podívanou. 10/10 ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Hm ... Po té dávce českých starých (starších, legendárních) komedií jsem zabrousil do komedií z jiného kontinentu a do dnešního století ... A jakože ... AU! ... Tak rovnou ... 40-45% a to jsem strašně moc velkorysý. Zasmál jsem se cca třikrát. Obsazení vlastně i docela ok. Pierce Brosnan? Tý jo fakt jsem ho rád viděl na plátně po dlouhé době. Příběh, klišé, nuda, nic extra. Scénáře, trapný, nuda, klišé. Prostě pár vtipných hlášek a tím zo jakoby končí no ... Žádný odpad to ne, ale prostě tuctová méně zajímavá komedie s náznakem akční jízdy. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • Nápad na příběh dostal Adam Devine (Owen) poprvé od scenáristů Bena Zazoveho a Evana Turnera v roce 2016. Nápad si zapsal do sešitu, avšak na pár let na něj zapomněl. Později, když na sešit narazil, si myslel, že je to skvělý nápad, a v obavě, že práva už byla prodána, kontaktoval scenáristy. Naštěstí tomu tak nebylo a Devine ho mohl pomoci rozvinout. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně má Owen (Adam Devine) na sobě šortky s dlouhými ponožkami vytaženými u kolen. To má zakrýt jizvy, které má Adam Devine po zranění v dětství. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama