Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Námět možná ne úplně originální, ale napsané to bylo dobře. Do toho velmi sympatické duo P. Brosnan + E. Barkin a jako bonus nádherná N. Dobrev. Tím končí klady. I když to mělo tempo, jak to celé bude se tušilo od začátku a akce byla svižná a vtipná, u mě vše zabil naprosto nesympatický hlavní hrdina v podání A. Devine. Tolik přehrávání, pitvoření a magoření na jednom místě už bylo moc. Nevím, jestli měli tak volný scénář a scény stály na improvizaci, ale tento "komik" není můj šálek kávy. Bohužel... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tchán s tchyní jsou psanci mě nalákal především hereckým obsazením, Ninu Dobrev jsem viděl naposledy dva roky zpátky v Milostné pasti, zajímal mě i charismatický Pierce Brosnan, ve finále mě pak tihle dva herci bavili asi ze všech nejvíc. Ale hezky popořadě. Film má jednoduchý, ne moc originální příběh, který však v jádru není úplně špatný. Humoru je poměrně dostatek, je rovněž extrémně jednoduchý, občas i malinko hloupý, vyloženě trapný ale není. Díky docela svižnému tempu snímek moc nenudí, vcelku rychle uteče, stopáž je dlouhá tak akorát. Z herců mi nesedl především přehnaně afektovaný Adam Devine, ačkoliv to byl patrně tvůrčí záměr. Celkově na mě film působil takovým strašně obyčejným dojmem, nenadchne ani neurazí, podle mě snadno zapadne mezi ostatní komedie podobného televizního ražení. Taková typická jednorázová záležitost. 5/10. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že sdostatek vtípků a narážek adekvátní zápletky nepobavilo, jenže hlavní trouba z ní ještě častěji (tzn. příliš často) vycházel jako nepříjemný, uječený idiot. Překvapilo pár nekompromisních headshotů a efektních bouraček (zato zadní projekce připomínala první bondovky), nicméně ve výsledku tato řadová produkce Adama Sandlera šlapala horko těžko na půl plynu – tak akorát na momentálních 47 %. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem přehnaná očekávání a tak jsem nebyl zklamaná. Samozřejmě nerealistická, ale trapně zábavná a dobře obsazená komedie. Jasně, hlavní hrdina je otravný jouda, ale to byl záměr, takže na to si stěžovat nebudu, jinak tu uběhlo rychle, nenudil jsem se, párkrát jsem se zasmál, takže v rámci žánru podle mého slušný nadprůměr. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jackpot! Adam Devine spolu se Sandlerem na místě scénáristy je absolutní výhra a dohromady s trochou vážnosti ve formě Brosnana a Niny Dobrev jde o výbušný koktejl, který mě pobavil jako už dlouho nic. Z každého žánru si film bere jen to nejlepší - od samotného ulítlého nápadu přes nečekaně brutální akci, výborný humor ze škatulky jak intelektuálního, ujetého až po fekální humor nebo gagovou meme zábavu (Sandler se nezapře) a hlavně se hláškuje o stošest a tempo prakticky nepoleví. Suma sumárum nenáročná ptákovina, která ale plní veškeré své cíle úplně bezchyby a jde vidět, že film přesně ví, čím chce být. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • Nápad na příběh dostal Adam Devine (Owen) poprvé od scenáristů Bena Zazoveho a Evana Turnera v roce 2016. Nápad si zapsal do sešitu, avšak na pár let na něj zapomněl. Později, když na sešit narazil, si myslel, že je to skvělý nápad, a v obavě, že práva už byla prodána, kontaktoval scenáristy. Naštěstí tomu tak nebylo a Devine ho mohl pomoci rozvinout. (Johnny.ARN)
  • Owen (Adam Devine) používá pro hesla k trezoru větu: „Nechala mi růže u schodů.“ To je úryvek z písně „All The Small Things“ od Blink-182. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama