Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Hm ... Po té dávce českých starých (starších, legendárních) komedií jsem zabrousil do komedií z jiného kontinentu a do dnešního století ... A jakože ... AU! ... Tak rovnou ... 40-45% a to jsem strašně moc velkorysý. Zasmál jsem se cca třikrát. Obsazení vlastně i docela ok. Pierce Brosnan? Tý jo fakt jsem ho rád viděl na plátně po dlouhé době. Příběh, klišé, nuda, nic extra. Scénáře, trapný, nuda, klišé. Prostě pár vtipných hlášek a tím zo jakoby končí no ... Žádný odpad to ne, ale prostě tuctová méně zajímavá komedie s náznakem akční jízdy. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další Sandlerovka bez Sandlera. Vykouklo to na mě na Netflixu, tak jsem vlastně neváhal ani chvíli. Já se u těchto filmů zabavím, ale obvykle se jedná o skutečně jednorázové záležitosti. Navíc Adama Devinela mám rád. Dokáže pobavit. Navíc tu sekundovali další áčkový herci. Out-Laws je céčková akční komedie, která pobaví, ale nenadchne. Podobně jako u podobných filmů je ideální, pokud máte aspoň jedno promile, anebo je to vaše guilty pleasure jako v mém případě. Dal bych si další filmy jako Hubie Halloween (2020) nebo When We First Met (2018). Tohle je fakt céčková podprůměrná komedie, která vám vyprchá z hlavy dřív než si myslíte. (45 %) ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je jedna z tých komédií, kde ju sledujete len preto, že ste na ňu narazili na Netflixe. Ani sa na to netešíte, ale máte 90 minút na zabitie. Pozeráte to, a príjemne sa po pritom zabávate, ale po dokončený na tento film zabudnete. Ako bolo povedané, nebolo to vôbec zlé. Zdá sa, že hlavný aktér má iba jednu polohu herectva. Mám ho rád, ale hrá rovnakú rolu v každom filme alebo televíznej relácii, v ktorej hrá. Ostatní herci boli celkom zábavní, najmä Pierce Brosnan. Bolo osviežujúce vidieť ho v bláznivej komédii. 6/10 ()

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

95 minut kydání hnoje na obličej. Šílená kokotina bez jakékoliv hodnoty. A když už by to člověk chtěl nějak pustit bokem tak nechutně otravný Devine svým pitvořením, hnusnýma xichtama a neherectvím zničí i ten zbytek pohody. To si člověk má chuť vydloubat oči vidličkou. Proč to má Brosnan zapotřebí? Asi 3krát jsem se zasmál. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Neděle: Netflix mi píše email. Že přidali nový film, který by se mi mohl líbit. Pondělí: koukám na ten film. Jak Netflix přišel na to, že by se mi mohl líbit? Úterý: chci si prostřelit mozek, protože píšu komentář k tomu filmu, co by se mi mohl líbit. *** Asi takhle. Nečekala jsem, že to bude klenot, ale trailer byl docela ok. Že by to mohla být sranda, když už nic jiného. Ale tohle se nedalo. Chemie mezi ústřední dvojicí nulová. Měla to být komedie (nebyla ale vůbec vtipná), kde jsem neměla v úmyslu řešit, že tyhle dva k sobě nepasují, kdyby si sedli alespoň humorem. Ale tohle? To bylo sprostý. Jako pátý cenový kánálový humor, který se snaží tvářit chytře. Ale je prazdnej a špatnej. Celá zápletka možná na papíře působila vtipně, ale za tu hodinu a půl se to asi někde vypařilo. Tohle je velký špatný. Prosím, už nikdy víc něco podobného. Že to je hit na Netflixu je mi jasný. A chápu proč. Lidi, kteří dělají od pondělí do pátku potřebují u něčeho v pátek večer vypnout. Ale sorry, já dělám na směny, takže mě si tak snadno tahle blbost nekoupí.... ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:02:07 je vidět, že stůl je kartonová rekvizita. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně má Owen (Adam Devine) na sobě šortky s dlouhými ponožkami vytaženými u kolen. To má zakrýt jizvy, které má Adam Devine po zranění v dětství. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno