foto

Scott Klace

  • nar. 9.1.1961 (57 let)
    Westerville, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Postradatelní agenti
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Decoding Annie Parker
2011 Hollywoodské straky (TV film)
Poslední gól
2008 Odchod z Barstow
Sex Drive
Zprávy TV Onion
2006 Déjà Vu
Štěstí na dosah
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Mimic 2
2000 American Tragedy (TV film)
1999 Vládce prokletých přání 2
1996 Vražedné důkazy (TV film)
1995 Nikdo není sám
1993 Na dostřel
Prachy za nic
1992 What She Doesn't Know (TV film)
1991 Loupež v Lufthanse (TV film)

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Dark Sky (S04E08)
další epizody (6)
2017 Bosch (TV seriál)
The Four Last Things (S03E02)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Lopez (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Queen of Martyrs (S02E09)
Exit Time (S02E07)
Heart Attack (S02E06)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Čím krvavější, tím lepší (S02E18)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Stockholm (E10)
Vražedné Miami (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
další epizody (8)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Montrealská stopa (S07E02)
2013 Legit (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajný agent (S01E11)
The Goode Family (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Pod palcem (S03E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Smutná repríza (S04E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V nebezpečných vodách (S07E16)
Zdánlivá vina (S07E15)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
The Two Mrs. Scottsons (S03E08)
He Taught Me How to Drive By (S03E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý muž přichází (S04E16)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Cold Open (E02)
Západní křídlo (TV seriál)
Institutional Memory (S07E21)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Jump Start (S01E07)
Tam někde (TV seriál)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Viva Las Vegas (S05E01)
Pohotovost (TV seriál)
Where There's Smoke (S10E18)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Nezapomeň na mne (S06E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Cenný náklad (S02E11)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
In Loco Parentis (S01E15)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Stahují se mračna (S04E20)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Moloch (S05E20)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Advokáti (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace