foto

Scott Klace

  • nar. 9.1.1961 (56 let)
    Westerville, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Postradatelní agenti
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Decoding Annie Parker
2011 Hollywoodské straky (TV film)
Poslední gól
2008 Odchod z Barstow
Sex Drive
Zprávy TV Onion
2006 Déjà Vu
Štěstí na dosah
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Mimic 2
2000 American Tragedy (TV film)
1999 Vládce prokletých přání 2
1996 Vražedné důkazy (TV film)
1995 Nikdo není sám
1993 Na dostřel
Prachy za nic
1992 What She Doesn't Know (TV film)
1991 Loupež v Lufthanse (TV film)

TV seriály

2017 Bosch (TV seriál)
The Four Last Things (S03E02)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Lopez (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Queen of Martyrs (S02E09)
Exit Time (S02E07)
Heart Attack (S02E06)
další epizody (5)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
další epizody (8)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Montrealská stopa (S07E02)
2013 Legit (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Goode Family, The (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
The Two Mrs. Scottsons (S03E08)
He Taught Me How to Drive By (S03E07)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Cold Open (E02)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
2003 Dragnet (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Cenný náklad (S02E11)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Moloch (S05E20)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace