foto

Scott Klace

  • nar. 9.1.1961 (59 let)
    Westerville, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Postradatelní agenti
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Decoding Annie Parker
2011 Hollywoodské straky (TV film)
Poslední gól
2008 Odchod z Barstow
Sex Drive
Zprávy TV Onion
2006 Déjà Vu
Štěstí na dosah
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Mimic 2
2000 American Tragedy (TV film)
1999 Bullethead
Vládce prokletých přání 2
1996 Vražedné důkazy (TV film)
1995 Nikdo není sám
1993 Na dostřel
Prachy za nic
1992 What She Doesn't Know (TV film)
1991 Loupež v Lufthanse (TV film)

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
Some Measure of Justice (S06E10)
Dark Sacred Night (S06E09)
Copy Cat (S06E08)
další epizody (9)
2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Hold Back the Night (S05E09)
Moudrost pouště (S05E07)
další epizody (7)
2018 Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Temná obloha (S04E08)
další epizody (6)
2017 Bosch (TV seriál)
Čtyři poslední věci (S03E02)
Veterán (S03E01)
2016 Lopez (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
Ateroskleróza a alabamská lest (S01E15)
Bosch (TV seriál)
Královna mučedníků (S02E09)
Čas zmizet (S02E07)
Infarkt (S02E06)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Čím krvavější, tím lepší (S02E18)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Stockholm (E10)
Bosch (TV seriál)
My a oni (S01E10)
Kouzelný hrad (S01E09)
High Low (S01E08)
další epizody (8)
2014 Bosch (TV seriál)
Zlé období (S01E01)
The Crazy Ones (TV seriál)
March Madness (E18)
Castle na zabití (TV seriál)
Montrealská stopa (S07E02)
2013 Legit (TV seriál)
Health (S01E07)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Štvavá královna (S02E04)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Hunter (E15)
Chirurgové (TV seriál)
Noc byla temná (S08E09)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Rodgers (E06)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajný agent (S01E11)
The Goode Family (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Pod palcem (S03E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Smutná repríza (S04E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V nebezpečných vodách (S07E16)
Zdánlivá vina (S07E15)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
To Sirloin with Love (S13E20)
Bad News Bill (S13E16)
Nancy Does Dallas (S13E13)
další epizody (4)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Inquisition (S04E06)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Square-Footed Monster (S13E03)
Dia-BILL-ic Shock (S13E01)
Cops and Robert (S12E20)
další epizody (6)
2007 Dirt (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
The Two Mrs. Scottsons (S03E08)
He Taught Me How to Drive By (S03E07)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kšeft s nemocí (S03E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý muž přichází (S04E16)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Minh Who Knew Too Much (S12E08)
Raise the Steaks (S12E06)
Suite Smells of Excess (S12E01)
další epizody (9)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Cold Open (E02)
Invaze (TV seriál)
The Nest (E15)
Power (E12)
Západní křídlo (TV seriál)
Institutional Memory (S07E21)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Edu-macating Lucky (S10E15)
Hank's Bully (S10E14)
Hank Fixes Everything (S10E10)
další epizody (4)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
The Hunt (E06)
Médium (TV seriál)
Jump Start (S01E07)
Tam někde (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bill's House (S10E03)
Bystand Me (S10E02)
Hank's on Board (S10E01)
další epizody (6)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Viva Las Vegas (S05E01)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
DaleTech (S08E16)
That's What She Said (S08E10)
Pohotovost (TV seriál)
Where There's Smoke (S10E18)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Nezapomeň na mne (S06E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Cenný náklad (S02E11)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
In Loco Parentis (S01E15)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Stahují se mračna (S04E20)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Marooned (S04E06)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Moloch (S05E20)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Domov za vraždu (S03E08)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Cracker (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Roztříštěné ticho (S01E10)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Potrubí (S05E10)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Křest bydliště (S07E06)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky