Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože Omary Sy je populární herec, tohle se naprosto nepovedlo. Ta bouračka, ve které policie záměrně narazí do jiného auta nemůže být ničím než karikaturou, která už je přepísklá, ostatně jako celý teto film. Ano měla to být parodie se silnou kritikou a komediálními prvky. Ale bylo to především únavné, nevtipné, přihlouple rasistické a místy oplzlé a trapné. Dosledoval jsem to se vzrůstajícím odporem a tenhle odpad nikomu nepřeji. ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě skvělá stylovka. Omar Sy už je takový evergreen dobrého filmu a Laurent Lafitte si zde tedy střihl roličku sice alfy ale jinak naprostého blbce, který je ale těžce sympatický. Čert vem nějakou šablonovitost a nelogičnosti, protože jednak je prostředí zvoleno super, druhak náckové nikdy nevyjdou z módy coby úhlavní padouši a třerak honička se špiclem je tak suprově vymyšlená a natočená, že jen pro ni stojí za to film vidět. Synové Chlodvíka si to jako obvykle neužijou, protože... 😁 ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Od tohohle filmu jsem toho mnoho nečekal a přesně to jsem dostal. Odpočinkovou komedii, kde to hlavně táhne ústřední dvojice. Upřímně.. Kdo se na to podíval hlavně kvůli sympaťákovi Omaru Sy. ✋ Ovšem rozhodně jsem netušil, že tenhle film je sequel filmu z roku 2012. Děkuji, tenhle díl mi bohatě stačil. Ten film není sám o sobě špatný. Vtipy na mě celkem fungovaly a ústřední dvojice mezi sebou nějakou chemii měla. Co mi ovšem nesmírně vadilo, tak byly vizuální efekty, které byly do očí bijící a v druhé řadě také střih. Borec co to stříhal si asi taky něco šlehnul a potom to takhle vypadá - nepřehledná akce až to bolí. Sympatické mi přišly občasné explicitní scény ať už se jednalo o hlavní vraždu, nebo třeba zneškodnění několika nepřátel (kutululu hlavička). Jinak se však jedná o brutální francouzský průměr, který by klidně mohl být o půl hodiny kratší a všichni by byli spokojenější. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Definice nenáročné akční krimi, kterých bylo už milion, ale tahle má alespoň krásný film, vždy sympatického Omara Sy režiséra Louise Leterriera, který vždycky přinese alespoň nadprůměr a to se stalo i tentokrát. Pořád je to ale Netflix, takže obezřetnost je na místě, Zase nepoužitelní jsou ale možná překvapivě lehce nadprůměrně použitelní. Tentokráte je hodnocení až příliš nízké. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tenhle rejža mě dostal jak Kurýrem, Hulkem, tak hlavně Podfukářema. Jeho novej film má do opravdu vtipný komedie dost daleko, a akce je zase tak nějak špatně nasnímaná, že sem se po celou dobu těch fightů nemohl pořádně zorientovat. Myslim si že není náhoda, že pro Netflix natočil spíš svůj slabší kus. 50%. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama