Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 004)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ále, jděte všichni s tou kritikou někam do Mensy (parchanti jedni, neprojít o dva body... vždyť dva body přece nejsou tak moc... to to nemůžou přehlídnout?...). Já se málem udusil smíchy ("Tak tam fakt měla být díra." :o))) nebo "Když mi do večera nedáte ten recept, tak se zabiju." Bože můj, F-ing hilarious!). RRRrrrr!!! ke konci docela ztrácí tempo, to je fakt, ale to se dá úplně jednoduše napravit tak, že ho zapnete zase pěkně od začátku. Je prakticky stoprocentní, že při opakování uvidíte scénu nebo hlášku, které jste si prve (a podruhé a potřetí) nevšimli. ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

No to je vrchol..... Proč já jsem vlastně na to koukal... Aha už vím... Původně jsem nechtěl tenhle hnus ani okomentovat, ale z druhé strany po shlédnutí tohohle paskvilu jsem neuvěřitelně (v rámci duševního vzpamatování) rychle prošel pro mě obtížné 3 levely DOOM 3, za což musím tvůrcům tohoto filmu poděkovat... A všem doporučuji pokud se chcete na tenhle film opravdu podívat a jak trapný je G.Depardieu nainstalujte si na PC nějakou RPG hru... Fakt to zabere... Ještě, že jsem na to nešel do kina, pak bych musel navštívit místo střelby nějakou nálevnu.... :-( ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné hodnocení - to většinou u takových filmů bývá. Na jedné straně opravdu velcí nadšenci, kteří smíchy padají ze židle a na druhé straně velcí odpůrci, kteří asi film berou moc vážně a jejich hodnocení skončí odpadem. Myslím, že tento film si nezaslouží ani 5*, ale ani odpad. Ve filmu padají opravdu velmi vtipné hlášky, kterým i možná přidal český dabing, ale zároveň se tam objevují i ty trapnosti. V žánru ''parodie'' je tohle ale celkem dobré. Prostě úlet, nic pro suchary, když to takhle musím říct. Ke konci filmu už jen kroutíte hlavou... nad vším. :) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

RRRrrrr!!! je na jednu stranu neskutečně stupidní, nechutná, ale na druhou stranu vtipná a nápaditá komedie, která obsahuje spoustu šíleností. Soupeření o šampon, strach z noci, švadlena kytaristka, šéfova "pěkná" žena, ondulované vlasy, "-muti", Kameni atd. Další Funés či Drž hubu! to rozhodně není, nicméně stojíte-li o nevinnou oddychovku na odpoledne, neváhejte a urrrrrrrčitě to zkoukněte. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie na mě působí, jako kdyby parta vtipnejch týpků nakoupila pytel hulení, vydala se někam do přírody a tam začali sobě pro srandu točit film. I přestože je to skutečná pakárna, nelze filmu upřít to, že je někdy tak blbý, až je vtipný. Asi bych „to“ už nikdy nepotřeboval vidět znovu, ale pár usměvů jsem při sledování vypustil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Kudrnáč (Pef Martin-Laval) poprvé spatří Guy (Marina Foïs), opírající se o strom, lze si všimnout, že má vzhledem k době nelogicky vyholené podpaží. (chleba24)
  • Všechna zvířata ve filmu mají kly, s výjimkou opic. (Milan25)

Reklama

Reklama