Reklama

Reklama

Moje velká indická svatba

  • Velká Británie Bride and Prejudice (více)
Trailer

Obsahy(1)

Gurindera Chadha, uznávaná režisérka filmu Blafuj jako Beckham, se při natáčení zdokonalené společenské komedie Jane Austenové spojila s naprosto neočekávaným partnerem: hudební a taneční podívanou Bollywoodu. Výsledkem je nový pohled na nadčasový příběh o hledání lásky - převyprávěný tak jako nikdy před tím - s drzým humorem, okázalými tanečními scénami a svéráznou romancí bombajských kasovních trháků. Stejně jako v literární předloze i Moje velká indická svatba svede dohromady dva lidi s naprosto odlišnými názory, ale tentokrát jsou také z jiného konce světa. Doslova se v komedii plné barev, humoru a emocí střetává Východ se Západem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

X-tREmE 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaká zmena v už toľko otrepaných amerických romantických komédiách. Vynikajúce indické filmové oživenie s úžasnou a hlavne chytľavou hudbou. A to nehovorím o farebnosti celého filmu, čo je proste úžasné. Celkový dojem z tohto filmu je viac než dobrý, takže 4. A aby som nezabudol, aj Ashanti bola skvelá :) ()

Ewík 

všechny recenze uživatele

Dobrá, jsou tam hezký holky, je to barevný a veselý, ale předvídatelný a ohraný a prostě mně se tenhle typ filmu nelíbí. Kdybych neseděla v buse někde ve Francii, tak by mě nikdo nedonutil na to koukat. Dvě hvězdičky dávám především díky nezapomenutelnému taťkovi, jeho třem bazénům a kobřímu tanci :-D ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nedal filmu 100% hodnocení, ale tento film si ho určitě zaslouží. Nejenže v něm uvidíme krásnou herečku Aishwaryu Rai, krásné taneční kreace a ulyšíme skvělou taneční indickou hubu, ale hlavně budeme šokováni barvami. Přísahám, nikdy v životě jsem neviděl tolik barev, jako v tomto filmu! Opravdu nádherná pastva pro oči. Myslím, že takové syté zářivé barvy neuvidíte ani v Gay Parade a Transwesti show! Film "Moje indická svatba" je perfektní film, který Vás naladí a nabije energií! 100% DOPORUČUJI! :-) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl Pride & Prejudice od Joe Wrighta, tak se tomuto filmu vyhněte. Vše co se Joe Wrightovy povedlo se zde absolutně nezdařilo už od postav až po chemii a klíčové pasáže jsou zde nehorázně nezdařilé. Navíc většina písní nejsou nikterak zajímavé a nepomohly tomu ani barvy se kterými si tvůrci hrály. Jedině co bych přičetl k dobru je Naveen Andrews, který je skvělý a jen kvůli němu jsem tento film zhlédl celý. Tento snímek ve mě zanechal nepříjemně křečovitý pocit a mé hodnocení je 1,5 hvězdičky ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba, dobré pesničky (najviac sa mi páčila vtipná "No life without wife") a romantiky, že by sa v nej človek utopil. Ako inak, keď išlo o indickú verziu Jane Austenovej. Filmy z indického prostredia mám rada, ale ešte viac sa mi páči keď sú "indickejšie" (Monsoon Wedding). Na druhej strane vidieť, že Gurinder Chadha indickej mentalite rozumie a podľa záberov zo zákulisia to vždy vyzerá, že nakrúcať s ňou je fakt sranda (vtipnými zábermi v titulkoch sa podpísala aj v Blafuj ako Beckham). ()

Galerie (53)

Zajímavosti (21)

  • Podle režisérky Gurindera Chadhy má být vystoupení zpěvačky Ashanti poctou tradici bollywoodského filmu, kde se většinou objeví nějaká celebrita a zazpívá písničku, přestože to nemá žádné přímé spojení se zápletkou. Ostatní postavy nemají s touto celebritou žádný přímý kontakt, ale jsou k vidění v davu, kde si užívají show. (HappySmile)
  • Mellan Mitchell (Bijili) měl ve filmu jednu větu ve scéně v kuchyni, kde se baví Lalita a Johnny, ale nakonec byla z filmu vystřižena. (HappySmile)

Reklama

Reklama