Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující námořník Jacob se rozhodne zastavit tyranského kapitána a zachránit unesené dítě. Na své misi získá nečekaného spojence v podobě mořské příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (117)

lektvar odpad!

všechny recenze uživatele

Permanentne sa tam ozieraju. Tazko sa mi to toleruje uz 7 rokov v serialoch od 12. Ale v rozpravke? Vazne? 😡 a okrem toho je to nudne, je tam milion vizualnych, dejovych, fyzikalnych (ano tvari sa to tak, ze aj toto by tam malo fungovat), moralno-etickych chyb a vlastne od zaciatku si prajem, aby cely tento priserovy svet zmietla cunami a ja som to nemusela dopozerat. A to mam za sebou len 40 minut!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Tak nesympaticke a nicim nezaujimave animovane postavy si ani nepamatam. Dakujem svojmu detskemu mozgu,ze ak som aj nieco podobne videla, tak som to vytesnila. Toto nevytesnim 😔 ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že příběh bazíruje na celkem známém modelu bych čekal více od příšer. Jejich propracovanost (vizuálně) jejich hierarchii jejich domov. Více patosu při obývání jejich ostrova.... Velmi chyběli vtipné situace a záporaci by měli být více záporní. Ta červená je bez nápadů nemá žádnou zajímavou povahu, rys cokoliv. Ale koukat se na to dalo. Jednou. ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Pěkné animace kazí naprosto blbý děj a to i na poměry animované pohádky. Nic tu nedává smysl... spřátelení s příšerou... proč, jak, jak to že tak naráz po dekádách války a zabíjení?!? Závěr, kdy malá holka z děcáku má naráz větší slovo než král a jeho dvůr. Generálka (je to Netflix:_) která neposlouchá rozkazy... aneb důvod, proč nedělat z žen generály :_) Prostě jsou to hezké barevné pohyblivé obrázky, ale děj, motivace postav (kterou mění často lusknutím prstů a bez hlubší pohnutky) ani zápletka nedávají příliš smysl. ()

Velemír 

všechny recenze uživatele

Mnohem dětinštější, než jsem očekával, což by ale nemusela být chyba, pokud by tvůrci dokázali alespoň ta prťata pobavit, ohromit či okouzlit, což se v mých očích nezdařilo až překvapivě katastrofálně. Jsme již léta zvyklí na alespoň základní míru vnitřní konzistence, hravosti a zábavnosti i u průměrných spotřebních animáků. Je pro mě tedy nezměrně překvapivá zejména absence toho všeho v tomto konkrétním případě. Několik nádherných scenérií, ale za nimi svět tak plochý jako ta pověstná neosvícená placka, postavy animačně i charakterově bez byť jen záchvěvu života nebo opravdických emocí, samá umělost, šablonovitost, nemastnost, neslanost a planě ukecaná nuda i pro ty pidižvíky, na které to zacílilo. Nejlepší je to v kraťoučkých momentech klasické disneyovské nespoutanosti a ztřeštěnosti, o to víc však pak vystupuje, jak mdlá podstatná většina stopáže přitom je. Moc jsem si přál, aby to byla báječná nápaditá jízda, měnící ideálně i dospělé publikum v malé dobrodruhy, recept z daných přísad pod dohledem zkušených šéfkuchařů přece nemohl minout... Pro mne zklamání přímo monstrózních rozměrů! ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Bol príbeh inšpirovaný Ako vycvičiť draka? Možno hej, je to rámcovo podobné. Ale! Boli tu parádne súboje s morskými príšerami. Hlavne úvodná bola fakt pecková, to patrilo k tomu najlepšiemu čo som videl v animovaných filmoch. Graficky taktiež lahoda, tá voda, podarené postavy, nádherné kráľovské mesto. Mňa to proste bavilo, malo to napätie, decká to bavilo. Malo to aj milé zvieratko, vtipné momenty. Fakt dobrý animák. Režisér má asi rád červenú, lebo po Veľkej šestke (slvelý animák) tu máme toto s červenou príšerou. Za mňa silné 4*. ()

Galerie (13)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama