foto

David S. Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Geostorm: Globální nebezpečí
The Valley
2016 Answer, The
Pacific Standard Time
2013 Ptačí úlet
2008 Dostaňte agenta Smarta
2006 Krvavý diamant
2001 Final Solution
2000 Operace Delta Force 5: Exploze
1998 Paljas
1994 Osudová žena
1993 Mistr kickboxu 2: Na smrt

TV seriály

2015 Knihovníci (TV seriál)
A závěrečná opona (S02E10)
A šťastné konce (S02E09)
A dutí lidé (S02E05)
další epizody (5)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
A Murder Is Forever (S06E08)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a maškarní ples (S04E16)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Následuj vůdce (S05E15)
Mrtvý znamená mrtvý (S05E12)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace