Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Mattei s Fragassem dokážou natočit úžasně zábavný trashe jakými jsou Virus nebo Troll 2. Ale dokáží i pravý opak, natočit filmy jejichž sledování přináší divákovi psychické i fyzické utrpení, jako tomu je u Porno Holocaustu nebo Krys. Tohle byl úplně novej level filmového zážitku. Musel jsem si dávat pauzy a kroutil se u projekce jako had. Tohle byla nefalšovaná trýzeň. Člověk zjistí, že stupidita nemá hranice a někteří lidi naprosto postrádají soudnost. Někdy je to dobře, a člověk se neskutečně pobaví, jako třeba u zmíněného Virusu, někdy je to peklo na zemi, tak jako u Krys. Ovšem poslední minuta filmu je strop. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Italský "horor" sršící nechtěným vtipem vyvěrajícím z naprosté absence inteligence hlavních hrdinů, neumětelskými triky (to se ale dá odpustit), neuvěřitelnou nelogičností děje a ten zde tak vychvalovaný "šokující" závěr je vrcholem stupidity tohohle megaodporného paskvilu. Když tě v nějakým baráku budou napadat krysy, nikdy neodcházej i když můžeš, ale zabarikáduj se a čekej..... ()

Reklama

giallo 

všechny recenze uživatele

No co si budeme nalhávat, Krysy jsou trash jako poleno a to rovnou z dílny toho nepovolanějšího tedy Bruna Matteie. Ale za to zábavný trash! Scénář je děravý jako řešeto, herci hrají smrtelně vážně a co rozhovor, tak to perla sama. Nejvíc mě v tomto směru pobavilo, že hlavní hrdinové objevují okolní svět a jsou to primitivové, co nic neznají, ale jaké nemoci krysy šíří to vědí jako z encyklopedie. A tak je to i se vším ostatním...prostě nablá konina, která pobaví aniž by chtěla. PS: Myslím, že záměrem bylo natočit mix Šíleného Maxe a zvířecího horroru, ale tak nějak to tomu Matějovi nevyšlo :-). ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naozaj krute becko. Keby bolo vo filme trochu viac tej krvi a efektov, zabava by sa dvihla o 100%. Takto som pozoroval len partu debilov, ktory nonstop grcaju takmer nevstrebatelne blbosti. Miestami to bolo zabavne, ale vacsinou utrpenie. Nastastie, z casu na cas som sa dockal skutocne unikatnej hlasky, ci momentu (hlavne zaver) a to stacilo na to, aby som to v pohode dopozeral az do konca. Verim vsak, ze kedysi to byvalo dobre. Jedno je vsak iste - mrtvoly a pocitace nejdu dohromady :))). Stalo to za to:). (3/10) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Snáď iba záver filmu priniesol druhú hviezdičku, pretože punkový taliansky horor zaujal už iba predstavou ľudí, ako by mohol svet vyzerať o 30 rokov. Žiadne vizionárske kostýmy, iba ľudia danej doby v opustenej budove a množstvo potkanov a dej tak nudný, že ak by to bolo natočené v dnešnej dobe nezdráhal by som pridať hodnotenie odpad. S ohľadom na rok vzniku 30%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno