Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento snímek se skládá z několika příběhů o nevypočitatelnostech života i lásky, o skrytých tajemstvích, promarněných příležitostech a druhých šancích, které potvrzují, že ten nejméně očekávaný konec bývá nejšťastnější. Jeden příběh vypráví o otci a synovi, kteří chodí se stejnou ženou. Další pojednává o ženě, která dala před mnoha lety své dítě k adopci a nyní je vydírána dokumentaristou, který tvrdí, že ví, kde se její již odrostlé dítě nachází. (HBO Europe)

(více)

Recenze (40)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Určitá snaha o invenci v americkém nezávislém dramatu by tu byla. Náhodné popisky, jakože dovětky k jednotlivým postavám, jsou hrozně fajn a dost mě to s jednotlivými postavami sblížilo. Jenže jak jsem některým rozuměl víc a některým míň, tak výsledný dojem stejně byl klasický neurážlivý průměr, na který se dalo podívat, ale za týden už o něm nevím. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Díky za úžasnou Maggie Gyllenhaal. Herecké výkony ostatních mi přijdou takové nemastné neslané. Nezanechali ve mně žádný dojem. Děj není úplně špatný. Je celkem zajímavé sledovat rozhodnutí a následné důsledky ostatních lidí. Snímek na mě působí reálně. Přiznávám, občas jsem se ztrácela v tom, kdo je kdo, kdo je s kým, kdo má jakou minulost... Závěr: Není to nejhorší, ale znova to vidět nemusím. ()

Reklama

arkie 

všechny recenze uživatele

Typicky problem filmov, kde hlavnu myslienku nahradza zmat velkeho mnozstva postav, ktore su nejako zahadne prepojene. Nie je to vobec zle, velmi dobre vykony Maggie Gyllenhaal (real bitch, na konci by som jej najradsej rozkopal xycht), Steve Coogana (naozaj gayish, ma najvtipnejsiu hlasku), dokonca aj Lisa Kudrow (Phoebe) bola obstojna. Takze aj ked to bolo o nicom, nejako som prilis zubami neskripal. Na jedno pozretie je to dobre. ()

sklennenka 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci. V tomto filmu mi silně vadila nekompaktnost příběhu. Nemohla jsem si nevšimnout snahy propojit osudy postav tak, jak jsme to viděli například v 21 gramech, ale to je úplně jiný kalibr. Přesto to ale nevzdám a jsem ochotna shlédnout film i na podruhé. Nejzajímavější mi přišla role Jude, se kterou si pohrála Maggie Gyllenhaal. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Několik postav, několik osudů a životních příběhů, se "šťastným koncem". Mám tyhle filmy o "normálních" lidech a jejich životech rád, ale "Šťastné konce" i přes plejádu výborných herců (převážně Lisa Kudrow je znamenitá) a jejich dobře napsaných postavách, nedokáží po celou dobu zaujmout natolik, aby jste celé dvě hodiny udrželi neustálou pozornost. Problém, tak je hlavně v tom, že některé z příběhů, nejsou tolik zajímavé a výsledný dojem zbytečně brzdí. Přesto se v rámci žánru jedná o nadprůměr. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama