Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi dalo zabrať. Veľmi hlúpe a zbytočné (zo všetkých možných skvelých zápletiek si Salva vybral tu najnudnejšiu o autobuse plnom mdlých puberťákov) pokračovanie snímky, ktorá sa mi páčila. Keď som vtedy vychádzal z kina, prial som si dvojku. Ale to, čo vtedy vyzeralo ako začiatok sľubnej hororovej ságy pre mladú generáciu á la PIATOK 13, sa rýchlo zmenilo na typický príklad zlého hororového pokračovania. Partia futbalistov, profesorov a roztlieskavačiek sedí v pokazenom autobuse a lietajúca príšera ich z neho po jednom vyťahuje ako ananásové plátky z konzervy. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/372/ ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší kamarád je věcí jménem Jeepers Creepers naprosto nadšený a je to pro něj nejlepší hororová postava. Pro mě ne. To ale nic nemění na tom, že je to borec. A taky to nic nemění na tom, že jednička byla příjemná, napínavá a zábavná podívaná i když jen průměrná. U jedničky jsem měl strach (je to už dlouho, co jsem to viděl) ale dvojka byla ještě o stupeň horší. Dokonce byla tak pitomá, že mě ani Creeper nebavil. Herci byly dementní, příběh taky a atmosféra a napětí si daly dovolenou v háji. Ta hodina a tři čtvrtě pro mě byla utrpením. Jen ten konec byl luxusní... Ta dvojka byla tak blbá, že se nemůžu dočkat trojky. Ať se Creeper vrátí za 23 let, nebo radši ať zaspí. 45%. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Nějak moc hvězdiček na tom americkém nebi. :-) Já jich ale rozhodně tolik nedám, stejně by o rudé hvězdy neměli zájem. Není to sice až takový průser, vzhledem k tomu, že se jedná o klasickou vyvražďovačku. Místy však nastávají bohužel trochu úsměvné momenty, místo toho, abych se bál (pohled Creepera do autobusu, bezhlavý tanečník). Opět nelogické chování postav. Dospělí se kupodivu chovají hůř než děti. O něco slabší než první díl a dávám slabé 3*. No alespoň, že ten Creeper vypadá k světu. 50% ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Jeeper Creepers jednotka je výborný horor. S dvojkou to už je horšie, ale stále sa mi to páčilo. Celkom slušne som sa zabával a musím uznať, že masky stoja za to. Creepers je ale riadny týpek. Akcie tak akurát a atmosféra je celkom slušná, ale nie je to bohviečo .Príbeh je veľmi jednoduchý a na dnešnú dobu neoriginálny. Ale to je jedno, ja oceňujem to, že faktom u mňa je, že som sa u toho skvelo zabával a to bolo moje skoršie hodnotenie len dvojhviezdičkové. Musím ísť hore a musím uznať, že je to super zábava. Len tá super atmosféra a originalita z prvého dielu už nezostala. /70%/ ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bude strašit hodně dlouho, ale bohužel ne atmosférou, ale kvalitou zpracování, která je naprosto nulová. Musim uznat, že jsem se takhle dobře nezasmál hodně dlouho. Dvě scény si pamatuju do dneška. 1) Pomrknutí Creepera na cestující autobusu ve stylu "ty půjdeš". 2) Když Creeperovi vyrostla druhá hlava. Very funny, jenže to tak nějak nezapadá do koncepce Horor. :) Never ever more. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Interiéry autobusu byly natáčeny v letištním hangáru. (SidneyP)
  • Hlavní protagonista z předchozího dílu hororové série Justin Long se ve filmu objevil, jeho filmová partnerka Gina Philips ale v pokračování účinkovat odmítla. (Dlee)
  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)

Reklama

Reklama