Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší horor, co jsem kdy viděl. Většina herců nevypadala jak ze zvláštní školy a jejich chování bylo tak chytré, promyšlené. Monstrum bylo děsivě skutečné a lepší jsem ve filmu ještě neviděl. Rozplývám se nadšením. Děj byl tak nečekanej a reálnej, že jsem se opravdu bál. JEŽIŠ, já chtěl vlastně napsat: Největší sračkovitost, co jsem kdy viděl. Většina herců je asi ze zvláštní školy nebo aspoň jejich předci je stvořili s kozou. Chovali se jak banda blbů, co ani nechce přežít (což mi nakonec jako špatnej nápad nepřišlo). Při pohledu na monstrum jsem uchcával krystalky skalice modré, ale smíchy, ne hrůzou, protože to bylo asi křížený s okřídlenejma předkožkama. Je mi z takovejch kravin blbě. Děj by potřeboval jedinou věc - zrušit ho, protože jedině tak by se zbavil všech nelogičností a vyjebávek. Kdybych měl hlavu na závit, tak už bych byl bez ní, protože jsem nad tím pořád kroutil hlavou. Ach jo - jenom už né další díl!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa mi neuveriteľné, že obidva filmy "Jeepers Creepers" točil ten istý režisér. Prvý diel považujem za svižný horror s jednoduchým, ale zaujímavým, námetom. Pekelné monštrum, akýsi inodimenzionálny bogeyman, ktorý vetrí pach svojich obetí. Tá, ktorú si vyberie už nemá šancu. Pri tónoch starej skladby Jeepers Creepers ju vždy dostane. Niet záchrany. V jedničke to fungovalo výborne. Dvojka je úplne iná. Stala sa z toho naivná akčná skomolenina s príšerným scenárom plným nelogickostí a stupidných dialógov. Horrorový feeling prvého snímku je preč. A nejako sa pozabudlo aj na tú starú pesničku, ktorá zvestovala smrť, - Jeepers Creepers. Dvojka je odfláknutá a zbytočná. Jedine za technické spracovanie dávam dve hviezdičky. ** ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Není to sice tak dobré jako jednička, ale není to ani špatné (z mého úhlu pohledu)...navíc mi první polovina připomněla jednu epizodu SOUTH PARKu, kdy děcka uvízly ve školním autobuse na útesu a když vyšly ven, tak je sežrala příšera...od JP2 se to ale liší tím, že se na konci nekoná zmrzlinová žranice ;o) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jeepers Creepers 2“ je klasické pokračování, které využívá podobnou kostru a staví jenom na tom, že těch lidí, kteří mají umřít je o hodně víc. Sem tam se objeví nějaký ten špatný CGI efekt, který tomu na děsu moc nepřidá, ale tak i tohle je zlo nejen moderního hororu, ale filmu celkově. Pokud se vám to monstrum líbilo, je to v podstatě jediný důvod, proč se na film podívat. Jinak není moc proč. ()

mustafa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu hodně špatný film. Film je klišé nad klišé a vykrádá i ty nejhorší horory, co jsou k shlédnutí. Režisér vzal pár černochů, jednoho hloupého rasistického blonďáka, který zřejmě vyšel zvláštní školu, dvě hezké dívky a společně s dalšími zbytečnými herci je zavřel do autobusu, který vyvražďuje nějáký podivný chlápek. To je celé, o ničem jiném ten film není. Jednička byla alespoň trochu originální a snažila se být napínavá. Po čtyřiceti pěti minutách bafání, olizování oken, vřískání a filozofování o neřešitelnosti problému Vám začne být zhola jedno, jak to skončí a modlíte se, aby už byl konec, ať už bude jakýkoliv... Smrt přejete každému, kdo se objeví na obrazovce , ať už je to strašák, černoch, sedlák nebo nagelovaný kreatinový hošánek. Nakonec se dočkáte ještě trapnějšího konce než jste doufali. A to musíte celý film koukat na gumového, černého a hodně trapného strašáka, který by snad vystašil maximálně mateřskou školku. A to jsem nemluvil o chybách, kterých je v tomto filmu nepočítaně (fascinovalo mě, jak si ten nabušený blonďák dovedl omýt zakrvácenou tvář, aniž by měl k dispozici vodu..).Doufám, že nějakou chytrou hlavu nenapadne natočit další díl, protože to už by se snad ani nedalo hodnotit. Už tento film je opravdu škodlivý a zasloužil by si být co nejdříve zapomenut.. Nevím, komu se chtěli tvůrci zavděčit, protože tento film kritizují laici, znalci, důchodci, milovníci hororů i milovníci komedií.. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Původně se měly ve druhém dílu objevit i Trish (Gina Philips) s Jezelle (Patricia Belcher) pátrájící po Creeperovi, zatímco autobus plný teenagerů měla být jen vedlejší zápletka. Čím více ale Victor Salva pracoval na scénáři, tím víc mu připadala dějová linka kolem autobusu zajímavější, a tak se nakonec postavy Trish a Jezelle rozhodl vyškrtnout ze scénáře. Pomohl tomu i fakt, že Gina Philips odmítla možnost si znovu zahrát svou postavu z prvního dílu. (SidneyP)
  • Alternativní název filmu zní "Like A Bat Out Of Hell". (Chatterer)
  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)

Reklama

Reklama