Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ovzduší na Harford Road se vznáší chtíč a nabručené, upjaté Sylvii Sticklesové se to vůbec nezamlouvá. Přestože Sylviin pohledný manžel Vaughn by ochotně plnil manželské povinnosti, Sylvia prostě nemá zájem - musí vychovávat svou značně exhibicionistickou dceru Caprice. Go-Go tanečnice Caprice a její nepřirozeně zvětšené poprsí jsou právě teď v domácím vězení, které jí bylo nařízeno po několika nudistických výstupech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Radko 

všechny recenze uživatele

John Waters späť v plnej sile bláznivého trashu! Séria počínajúca filmom Hairspray (mimochodom posledný film výnimočného transvestitu Divina) vzdialila pápeža nevkusu od čistokrvného uhodeného undergroundu. Oblúkom sa však starší pán vracia k začiatkom, hoci nie už tak zámerne provokačne ako v Ružových plameniakoch. Tentoraz je to sexuálno anarchistická komédia o rôznych podobách perverzity zdanlivo normálnej stredostavovskej masy. Na jednej strane sexuálni anorektici, na druhej mrdumprdumpíčakurvámčurákenatrtkámi. Nič medzi, a to je azda aj svojrázne vysvetlenie, prečo je náš svet taký aký je. Na prvý pohľad napodobenina vezúca sa na vlne prcičkových kusov, v skutočnosti zvolenými postupmi dokonalý obraz pokrivenej spoločnosti zmätenej pochybnou silou mediálneho zbožštenia sexu. Popri prehliadke rôznych naozaj neštandartných úchyliek je pridanou hodnotou aj množstvo pikantných angloamerických výrazov. P.S. Niekedy aj hovno Davida Hasselhofa (ktorý si strihol vo filme samého seba) môže výrazne napomôcť nadpozemskému orgazmu. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Číča, servaná, mokrá. Na vrata mi má číča škrábala, škrábala tak dlouho, až se servala. Au, číča, má číča, proč to jenom dělala? Má číča chtěla, abych jí pomohla, chudáček mi venku celá provlhla. ♫♪♪♥♫♪ Jednoho dne objevíme zcela nový sexuální akt, který zatím nikdo nezkusil. Doufám, že v onen den tělesné extáze, budete při tom! ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Starý známý prasák John Waters natočil další oplzlou kravinu. Je to ovšem kravina místy velice zábavná a tak blbá, že se prostě musíte smát. Johnny Knoxville to hovado zahrát umí a Selma Blair je rozkošná (teda kdyby na hrudi neměla ty gigantické cecky). Těžko říct, jestli si film dělá prdel ze sexoholiků, nebo se spíše snaží propagovat sexoholismus. Je to prostě tak ujetá fraška, že se něco podobného jen těžko hledá. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá komedie o ženské středního věku, co z ní rána do hlavy udělá nymfomanku a postupem času se tak děje i se všemi dalšími obyvateli Harford Road a ke konci už celá zápletka připomíná spíš nadrženou parodii na filmy se zombie tematikou.... Tak něco tak ujetého jsem ještě neviděla, ale musím přiznat, že přestože jsem chvílema nevěřila svým očím, docela dobře jsem se u filmu bavila, chvílema přiblble usmívala a párkrát i nahlas zasmála. Držet si film laťku, jakou nastavil v první své poloviňe, celou stopáž, dostal by bez problému čtyři hvězdy, ale jelikož mi druhá polovina tohoto zábavného béčka přišla už nudnější a fóry se opakující, o jednu hvězdu ubírám... Let´s go sexy :-D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skvělý film na vánoční půlnoc. To se fakt povedlo. Nikdy by mě nenapadlo, že o vánoční noci budu koukat na něco takového. Křesťani si šli užít na půlnoční a my nekřesťani jsme si užívali u telky. Muhehe. Není to tak dávno co si jeden můj spolupracovník v práci horlivě ztěžoval, jak ho sere, že se každou chvíli v televizi úplně normálně objevují všichni ti úchylní buzeranti, lesby, úchyláci a přiteplenci a on musí pořád hlídat, aby to náhodou jeho dcery neviděli a že to asi dopadne tak, že už pomalu kvůli tomu nebude moci televizi vůbec zapnout. Tak doufám, že o letošních vánocích nešli s rodinkou na půlnoční a koukli se na tenhle film, pokud ano, pravděpodobně visí oběšenej na půdě. Hodně třeskutě, nadneseně a ironicky podaná komedie o různých sexuálních "úchylkách" navážející se do puritánských moralistů. Zazní tam jedna skvělá myšlenka ve stylu, že všechno je dovoleno, pokud to tebe uspokojí a nikomu neublíží! Knoxvillova úchylka na stromy mě srazila na kolena, u nás kousek od baráku je strom, z kterýho by ho asi trefilo he, he. A kdybych byl sexoholik já, letěl bych na kozačky.... Jen Selmě ty obrovský prsa moc neslušely.... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Kniha "Suicide In The Entertainment Industry", kterou čte David Hasselhoff téměř na konci filmu, je skutečná kniha věnovaná režisérovi Johnu Watersovi jako dárek. (glitter)

Reklama

Reklama