Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

Jendus 

všechny recenze uživatele

Neskutecna hovadina s neskutecne debilnim scenarem a skutecne trapny radoby efekty. Ani slovy se nevyplati plytvat na tohle cosi z Hong Kongu. Pokus zkloubit humor, snad mozna des a akci do jednoho filmu v tomhle podani je ztrata casu. Jen marne premejslim, co tam delal Jackie Chan - asi mel pritahnout divaky a asi se snazil pozvednout mistni filmografii. HNUS a FUJ! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chin gei bin je přesně ten druh filmu, který je tak neuvěřitelně blbý a kýčovitý, že je vlastně strašně roztomilý a zábavný. Akční komedie o kung-fu upírech, ve které se mihne i Jackie Chan, to zní lákavě, ne? Kdo má smysl pro nadsázku a slabost pro svéráznou východoasijskou béčkovou produkci, nemůže být tímhle kouskem zklamaný, nezasvěceným hejlům jeho sledování radši nedoporučuju. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Donnie Yen ? neznam - co si mi hovori ze ten chlap suvisi s kung fu, ale ako reziser vidim je to velka bieda. Ako spomina genetique, vizualna stranka je fajn, dokonca aj Cenovic Dzudyna sa tam objavil - no ale tym vypocet pozitivnych vlastnosti konci. Chudak Snajpr18, ten este nevidel skutocne kvalitne filmy, ked kadejakym debilinam dava tak vysoke hodnotenie . 0 % ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +jednoznačně postavy a herci, zvuk, romantika a bonusy na DVD -hodně střelená choreografie, film se nebere moc vážně/// Tohle je něco, co se nevidí každý den. Tak střelený děj jsem dlouho neviděl. Jedná se o mix Underworldu(příběh), Bladea(efekty) a českýho Chocking Hazard(nadsázka, masky). Neříkám, že to je naškodu, ono člověk se rád podívá i na zvláštní filmy. Jenže je zase pravdou, že takový mix filmu trošku uškodil. V žádném případě se totiž nejedná o bezchybné a fantastické dílko. Tenhle film si jde svou střední cestou. Tedy do jisté míry zaujme a snad i pobaví, což na 3* stačí, ale nelze si od toho slibovat víc. Rozhodně mě však zaujala romantická stránka filmu. Ta je popravdě hodně kouzelná a sladká, stejně jako hlavní dvě představitelky. Mě byla sympatičtější Charlene Choi jako Helena. A nakonec musím doporučít film o filmu, který by sám zasloužil 5*. Je poutavý a po hudební stránce perfektní/// Celkem 69%/// ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film, u kteryho se tvurci zrejme nemohli dohodnout, co ze to toci. Na zacatku to vypada jak drsnej akcni horor ve stylu Bladea, jenze za chvily se film prehoupne do komedialniho hororu a pak uz to je ciste komedie, kde se navic obcas objevi Jackie Chan a udela nakou volovinu. Ke konci uz tu mame sice zase akcni horor, dokonce se tvurci snazily o nejakou tu legendu, ale uz to ten prostredek nezachrani. Cimz ale nechci rict, ze by ten prostredek byl spatnej, je to mily a vtipny a par napadu je fakt fajn, jen bych radsi tu akci. Co se tyce choreografie, tak ta je dokonala, cinani jsou v pohode a lehce rozpoznatelny a hlavni dve herecky jsou pekny. K tomu tu je na cinsky pomery pekne drsna hudba a uchazejici triky, takze dobry 4*. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)
  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)

Reklama

Reklama