foto

E.J. Callahan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Best Thanksgiving Ever
2010 Vládce kouzel
2009 2:13
2008 Invaze žraloků (TV film)
Pants on Fire
Výměna
Yes Man
2007 Mrtvý
Neuvěřitelný život rockera Coxe
2006 Náš dům (TV film)
2004 Máš padáka!
Slib věčné lásky (TV film)
Závist
2003 Baadasssss!
Kurs sebeovládání
Paříž
2002 Funkhousers, The (TV film)
2001 Bubliňák
Muž, který nebyl
2000 Dish Dogs
Hodina stínů
Kid
More Dogs Than Bones
Můj nejlepší přítel (TV film)
Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1999 Inspektor Gadget
Tuvalu
Wild Wild West
1998 Město andělů
Ruská ruleta
1997 976-WISH
Auto na útěku (TV film)
Hon na myš
Romy a Michele
1996 Zločin století (TV film)
1995 Kongo

TV seriály

2019 PEN15 (TV seriál)
Posh (S01E06)
Truth Be Told (TV seriál)
Graveyard Love (E05)
Why Women Kill (TV seriál)
I Found Out What the Secret to Murder is: Friends. Best Friends. (E07)
Brooklyn 99 (TV seriál)
He Said, She Said (S06E08)
2018 Chyťte ho! (TV seriál)
And What Have We Learned? (S02E01)
Teta Mick (TV seriál)
The Juice (S02E15)
The Dump (S02E13)
The Trip (S02E11)
Will a Grace (TV seriál)
There's Something About Larry (S09E09)
2017 Den za dnem (TV seriál)
Hurricane Victor (S01E12)
Teta Mick (TV seriál)
The Matriarch (S02E06)
The Grandparents (S01E02)
Americká manželka (TV seriál)
Then and Now (S01E13)
Superstore (TV seriál)
Integrity Award (S02E16)
2016 The Grinder (TV seriál)
Grinder v Grinder (E13)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
Léto k nepřežití: První den v táboře (TV seriál)
Staff Party (E07)
Auditions (E04)
Šílená bejvalka (TV seriál)
My First Thanksgiving with Josh! (S01E06)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a velký vztahový průšvih (S02E87)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stín (S06E08)
2013 Maron (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
Sixteen-Inch Softball (E09)
Nová holka (TV seriál)
Parkovací místo (S02E17)
Průměrňákovi (TV seriál)
Životní dovednosti (S04E11)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
You Snooze, You Bruise (S02E19)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Oběť (S01E12)
Úcta (S01E05)
Zpátky do školy (TV seriál)
Paradigmata lidské paměti (S02E21)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Rodinná tajemství (S01E06)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk bojuje s radnicí (S07E16)
2008 Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Poškozený (S03E14)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Holoubek (S01E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž, který spadl z nebe (S02E19)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vánoční tajnosti (S07E11)
2006 Velká láska (TV seriál)
Aférka (S01E05)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randy hledá práci (S01E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lokomotivy (S07E10)
2005 Invaze (TV seriál)
The Hunt (E06)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Svobodná koza (S01E02)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návrat domů (S05E12)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
You're Not Alone (E01)
Phil of the Future (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Ofelie (S01E11)
JAG (TV seriál)
V sousedství (S10E08)
Přátelé (TV seriál)
Když Estelle zemřela (S10E15)
2003 Carnivale (TV seriál)
Milfay (S01E01)
I'm with Her (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Dead (S02E03)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Euan's Brush with Love (S01E05)
Spy TV (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
A Poorly Executed Plan (E02)
The Tick (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, the Muse (S05E16)
Pohotovost (TV seriál)
Stav mysli (S07E10)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Norm and Shelly in Love (S02E05)
Případ pro Sam (TV seriál)
Opět spolu 2/2 (S04E02)
Opět spolu 1/2 (S04E01)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina and the Beanstalk (S02E16)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Děsivá jízda / Tajemství rodinné hrobky / Wheezer / Neznámý pacient (S01E04)
Přátelé (TV seriál)
Učitel tance (S04E04)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Bobby (S05E21)
1996 Chameleon (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Peníze všechno mění (S03E20)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky