foto

Paul Dooley

  • nar. 22.2.1928 (90 let)
    Parkersburg, West Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My ostatní
2014 Historická pětistovka
2013 Autogrotesky - Historky z Kardanové Lhoty: V jednom kole
My Santa (TV film)
2011 Auta 2
Thanks
2009 Jezdci Apokalypsy
Sunday Afternoons
2008 Chronic Town
Pohádky na dobrou noc
2007 Hairspray
2006 Auta
Burák a Bludička
2005 Vzdálený domov
2004 Adventures in Homeschooling
Máš padáka!
2003 Klid a pohoda (TV film)
Lake Desire
Nikdo se nic nedozví
Tracey Ullman in the Trailer Tales (TV film)
Vichřice
2002 Dokonalá
Insomnie
2001 Madison
Sixteen Candles: The E! True Hollywood Story (TV film)
Woman's a Helluva Thing, A (TV film)
2000 Vzpomínky na duben
1999 Happy Texas
Krásná Guinevere
Nevěsta na útěku
1998 Error in Judgment
1997 Andělé (TV film)
Hlídači času
Lhaní po americku
Loved
1996 Muž bez Boha
Qiana
Traveler's Rest (TV film)
Čekání na Guffmana
1995 Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
Evolver
Out There (TV film)
Skryté zlo
1994 Kritický stav (TV film)
1993 Cooperstown (TV film)
Matka nevěsty (TV film)
My Boyfriend's Back
Nebezpečná žena
Traveling Poet, The
Žáby
1992 Hráč
Klaun Shakes
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Flashback
Guess Who's Coming for Christmas? (TV film)
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
When He's Not a Stranger (TV film)
1988 Lip Service (TV film)
Poslední pomazání
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1987 Příšera z šatníku
1986 Malý krámek hrůz
Velké problémy
1985 Day the Senior Class Got Married, The (TV film)
O.C. a Stiggs
1984 Sixteen Candles
1983 Když chlap zešílí
The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
1982 Endangered Species
Polib mě na rozloučenou
Shady Hill Kidnapping, The (TV film)
1981 Chci jen syna
See China and Die (TV film)
1980 Pepek námořník
Zdraví
1979 A Perfect Couple
A co dál...
Bohaté děti
1978 Svatba
1977 Nakládačka
Raggedy Ann & Andy: A Musical Adventure
1975 Fore Play
1972 Příběhy z pískoviště
1970 Burani ve městě
Night the Animals Talked, The (TV film)
1968 Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)
1964 Parisienne and the Prudes, The

TV seriály

2018 The Kids Are Alright (TV seriál)
Pilot (E01)
Shameless (TV seriál)
Mo White! (S09E02)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
22 Steps (S01E07)
2016 The Skinny (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Matched (S04E09)
Young & Piggy (S04E04)
2013 Autogrotesky: Povídačky z Kardanové lhoty (TV seriál)
Super Fun Night (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Není nad domov (S02E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
All That Remains (S08E14)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E10)
2011 Private Practice (TV seriál)
Heaven Can Wait (S04E12)
2010 Famílie (TV seriál)
Huge (TV seriál)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše poslední rozhovory (S09E04)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Larry, kroť se (TV seriál) - herec, a.z.
The End (S05E10) - a.z.
The Christ Nail (S05E03)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Soukromé vášně (S04E16)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Survivor (S04E09)
Pohotovost (TV seriál)
Příbuzní (S10E15)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Smrt v červeném Ferrari (S02E19)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
The Grand Opening (S03E10)
Mary, Joseph and Larry (S03E09)
2001 Larry, kroť se (TV seriál)
The Baptism (S02E09)
Shaq (S02E08)
Ally McBealová (TV seriál)
Dospět k přesvědčení (S04E09)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Beloved Aunt (S01E08)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Doll's Story (S02E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Před branami očistce (S05E14)
1996 Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
Pohotovost (TV seriál)
Oheň v břiše (S02E19)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Plus dítě rovná se dvě (S02E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kostky jsou vrženy (S03E21)
Z neznámých důvodů (S03E20)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Over the Rainbow (S01E02)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Drát (S02E22)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Tales of the City (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Rodiče (S01E05)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Alf (TV seriál)
Hádka (S04E10)
1988 Coming of Age (TV seriál)
1987 Alf (TV seriál)
Kosmická škytavka (S02E08)
Léčitel duší (S01E15)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1968 Dom DeLuise Show, The (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)

Dokumentární

1988 Superman 50th Anniversary (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace