foto

Paul Dooley

  • nar. 22.2.1928 (92 let)
    Parkersburg, West Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My ostatní
2014 Historická pětistovka
2013 Autogrotesky - Historky z Kardanové Lhoty: V jednom kole
My Santa (TV film)
2011 Auta 2
Thanks
2009 Jezdci Apokalypsy
Sunday Afternoons
2008 Chronic Town
Pohádky na dobrou noc
2007 Hairspray
2006 Auta
Burák a Bludička
2005 Vzdálený domov
2004 Adventures in Homeschooling
Máš padáka!
2003 Klid a pohoda (TV film)
Lake Desire
Nikdo se nic nedozví
Tracey Ullman in the Trailer Tales (TV film)
Vichřice
2002 Dokonalá
Insomnie
2001 Madison
Sixteen Candles: The E! True Hollywood Story (TV film)
Woman's a Helluva Thing, A (TV film)
2000 Vzpomínky na duben
1999 Happy Texas
Krásná Guinevere
Nevěsta na útěku
1998 Error in Judgment
1997 Andělé (TV film)
Hlídači času
Lhaní po americku
Loved
1996 Muž bez Boha
Qiana
Traveler's Rest (TV film)
Čekání na Guffmana
1995 Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
Evolver
Out There (TV film)
Skryté zlo
1994 Kritický stav (TV film)
1993 Cooperstown (TV film)
Matka nevěsty (TV film)
Můj chlapec se vrátil
Nebezpečná žena
Traveling Poet, The
Žáby
1992 Hráč
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 Klaun Shakes
White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
1990 Flashback
Guess Who's Coming for Christmas? (TV film)
The Court-Martial of Jackie Robinson (TV film)
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
Znásilnění (TV film)
1988 Lip Service (TV film)
Poslední pomazání
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1986 Malý krámek hrůz
Příšera z šatníku
Velké problémy
1985 Day the Senior Class Got Married, The (TV film)
O.C. a Stiggs
1984 Sixteen Candles
1983 Když chlap zešílí
The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
1982 Endangered Species
Polib mě na rozloučenou
Shady Hill Kidnapping, The (TV film)
1981 Chci jen syna
See China and Die (TV film)
1980 Pepek námořník
Zdraví
1979 A Perfect Couple
A co dál...
Bohaté děti
1978 Svatba
1977 Nakládačka
Raggedy Ann & Andy: A Musical Adventure
1975 Foreplay
1972 Příběhy z pískoviště
1970 Burani ve městě
Night the Animals Talked, The (TV film)
1968 Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)
1964 Parisienne and the Prudes, The

TV seriály

2020 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dead on a Rival (S11E12)
2019 Šťastné a veselé a tak podobně (TV seriál)
Vánoce na ex (E06)
The Kids Are Alright (TV seriál)
Happy Cecil (E14)
2018 The Kids Are Alright (TV seriál)
The Love List (E09)
Little Cyst (E07)
Boxing (E05)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Weirdo Gallagher Vortex (S09E03)
Mo White! (S09E02)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
22 Steps (S01E07)
Workaholics (TV seriál)
Faux Chella (S07E05)
2016 The Skinny (TV seriál)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Co se děje ve Vegas (E10)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Matched (S04E09)
Young & Piggy (S04E04)
2013 Autogrotesky: Povídačky z Kardanové lhoty (TV seriál)
Super Fun Night (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Není nad domov (S02E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
All That Remains (S08E14)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E10)
2011 Private Practice (TV seriál)
Heaven Can Wait (S04E12)
2010 Famílie (TV seriál)
Huge (TV seriál)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše poslední rozhovory (S09E04)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Riziko ztráty zdravého rozumu (S04E15)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Naděje je věčná (S04E05)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
Larry, kroť se (TV seriál) - herec, a.z.
The End (S05E10) - a.z.
The Christ Nail (S05E03)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Soukromé vášně (S04E16)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Survivor (S04E09)
Pohotovost (TV seriál)
Příbuzní (S10E15)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Smrt v červeném Ferrari (S02E19)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
The Grand Opening (S03E10)
Mary, Joseph and Larry (S03E09)
Druhá šance (TV seriál)
Chance of a Lifetime (S03E19)
Experience Is the Teacher (S03E17)
The Gay-Straight Alliance (S03E14)
2001 Larry, kroť se (TV seriál)
The Baptism (S02E09)
Shaq (S02E08)
Druhá šance (TV seriál)
Pictures (S03E10)
Osud zapíná rádio (S03E05)
Pravda o sestrách (S03E02)
Ally McBealová (TV seriál)
Dospět k přesvědčení (S04E09)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Beloved Aunt (S01E08)
1999 Advokáti (TV seriál)
Day in Court (S04E10)
Loser's Keepers (S04E03)
Infected (S03E21)
další epizody (5)
Dharma & Greg (TV seriál)
Dharma & Greg on a Hot Tin Roof (S02E14)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Doll's Story (S02E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Před branami očistce (S05E14)
1996 Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
Pohotovost (TV seriál)
Oheň v břiše (S02E19)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Plus dítě rovná se dvě (S02E05)
Grace v jednom kole (TV seriál)
You Can Lead a Horse to Water... (S02E25)
Sticks and Stones (S02E22)
A Night at the Opera (S02E20)
další epizody (4)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kostky jsou vrženy (S03E21)
Z neznámých důvodů (S03E20)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Over the Rainbow (S01E02)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Self-Esteem (E12)
Father Figures (E04)
Grace v jednom kole (TV seriál)
The Holidays (S02E12)
Ka-Boom (S02E10)
Dear Grace (S02E08)
další epizody (5)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Drát (S02E22)
1993 Tales of the City (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Forever Ambergris (S05E03)
1992 Batman (TV seriál)
It's Never Too Late (S01E06)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Rodiče (S01E05)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Kopaná (S05E07)
1990 Snílek (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Samurai Ad Man (S03E24)
The Go Between (S03E23)
1989 Alf (TV seriál)
Hádka (S04E10)
1988 Coming of Age (TV seriál)
1987 Alf (TV seriál)
Kosmická škytavka (S02E08)
Léčitel duší (S01E15)
The Golden Girls (TV seriál)
Empty Nests (S02E26)
1986 The Golden Girls (TV seriál)
Love, Rose (S02E10)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1968 Dom DeLuise Show, The (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)

Dokumentární

2010 When the World Breaks
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky