Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když hrabivý bandita Alameda Slim začne spřádat plány, jak se zmocnit mléčné farmy Patch of Heaven, tři odhodlané krávy spojí své síly s karatekoněm Buckem a celou plejádou dalších zvířecích obyvatel statku, aby společnými silami dokázali svůj domov zachránit. Ve spolupráci s tajemným lovcem lidí Ricem se vydávají na cestu skrze nehostinnou západní krajinu, během které musí překonat všechny padouchy i nástrahy divočiny a polapit zákeřného Slima, na jehož hlavu byla vypsána velká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Dětem je samozřejmě úplně šumák, že vědí jak to dopadne. Ony koneckonců vyžadují, aby ty krávy nakonec zachránily farmu, odhalily zloduchy a udělaly si po cestě pár kamarádů. Režisérské duo Will Finn a John Sandford se však omezuje na pouhé spojování předem nahozených bodů. Žádné překvapivé okliky,…"

Filmweb.cz (Jan Gažko)

"Tvůrci to s U nás na farmě zakončili trpkým pohledem na firemní konta, zjistili, že to opravdu nemá cenu a proto se vydávají na novou samostatnou cestu do počítačové 3D animace. Vy ale vezměte své ratolesti a dopřejte jim poslední klasickou Disney-srandu, ať vám v dospělosti děti nenadávají, že u…" více

Tiscali.cz (Jan Jaroš)

"Stejně v předchozích disneyovkách i zde tvůrci napodobují dikci hraného filmu. Neustále cítíme, kreslené figurky by bez větších problémů mohli zastoupit živí představitelé. Příznačné je, že rozlišeny jsou jedině tři krávy, zatímco všechny ostatní postavy jsou zúženy do obvyklých stereotypů - u…"

Reklama

Reklama