foto

Lance LeGault

  • nar. 2.5.1935
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 10.9.2012 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Prince Avalanche
2009 Stuntmen
2006 Legend of Sasquatch, The
2005 Tugger - Džíp, který chtěl létat
2004 U nás na farmě
1998 Škorpio 1
1997 Mortal Kombat 2: Vyhlazení
Vysoký cíl
1996 Mlčení
Půlnoční peklo (TV film)
Temný druh
1995 Čtvrťák a Pepř
1994 Rychlá kola (TV film)
1993 Temná síla
1989 Nebezpečná pláž
1987 Three on a Match (TV film)
1986 Louis L'Amour's Down the Long Hills (TV film)
Unesená
Železný orel
1985 Bigfoot and the Muscle Machines
1982 Fast-Walking
1981 Amy
Lampasy
1980 Karbaník (TV film)
Power (TV film)
Reward (TV film)
1979 Captain America (TV film)
Undercover with the KKK (TV film)
1978 Busters, The (TV film)
Donner Pass: The Road to Survival (TV film)
Nowhere to Run (TV film)
V kómatu
1977 French Quarter
The Kentucky Fried Movie
The Mask of Alexander Cross (TV film)
1974 Catch My Soul
This Is the West That Was (TV film)
1973 Průkopnice (TV film)
1969 Sweet Charity
1968 The Young Runaways
1966 The Swinger
1964 Elvis Presley: Roustabout
Elvis: Viva Las Vegas
Kissin' Cousins

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Křížová výprava (TV seriál)
1994 Rebel Highway (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Rodeo zlodějů (S03E07)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Billy (S01E16)
1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 MacGyver (TV seriál)
Poctivec Abe (S07E01)
1989 Major Dad (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
How the Tess Was Won - September 28, 1956 (S01E04)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Posel (S02E20)
MacGyver (TV seriál) - a.z.
Nevyřízené záležitosti (S04E19) - a.z.
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Jack v bedně (S03E07)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Sweet Britches (S02E01)
To Snare a Wolf (S01E11)
Mind of the Machine (S01E10)
další epizody (8)
Partners in Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Cesta za pokladem (S02E12)
1983 A-Team (TV seriál)
Automan (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Jako Fénix z popela (S01E01)
T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Time of the Hawk (S02E01)
1980 Magnum (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Runaway (S02E14)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
French Atlantic Affair, The (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
The Scavengers (S03E07)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Hot Wheels (S03E02)
1977 Logan's Run (TV seriál)
The Judas Goat (E09)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2006 Bring Back... The A-Team
1985 Elvis: One Night with You (koncert) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky