foto

Roseanne Barr

  • nar. 3.11.1952 (66 let)
    Salt Lake City, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Downwardly Mobile (TV film)
2010 Women Without Men (TV film)
2004 A Dairy Tale
U nás na farmě
2001 15 minut
2000 Šílený Cecil
1997 Vetřelec 007
1995 Vztek
1993 I na kovbojky občas padne smutek
Žena, která milovala Elvise (TV film)
1992 Rosey and Buddy Show, The (TV film)
Tom Arnold: The Naked Truth 2 (TV film)
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
Backfield in Motion (TV film)
Freddyho smrt - Poslední noční můra
1990 Kdopak to mluví 2
1989 Ďáblice
1987 On Location (TV film)
On Location: The Roseanne Barr Show (TV film)
1986 Rodney Dangerfield: It's Not Easy Bein' Me (TV film)

TV seriály

2018 Roseanne (TV seriál)
Knee Deep (S10E09)
Netflix & Pill (S10E08)
Go Cubs (S10E07)
další epizody (9)
2013 Kancl (TV seriál)
Paper Airplane (S09E20)
Stairmageddon (S09E19)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vydával se za Boha (S02E06)
2003 Futurama (TV seriál)
Tři sta babek (S04E16)
1997 Ruby (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Morning After (S05E01)
Roseanne (TV seriál)
Into That Good Night: Part 2 (S09E24)
Into That Good Night: Part 1 (S09E23)
Arsenic and Old Mom (S09E22)
další epizody (12)
1996 Seriously Funny: An Argument for Comedy (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Home for the Holidays (S09E12)
Mothers and Other Strangers (S09E11)
Home Is Where the Afghan Is (S09E10)
další epizody (26)
1995 Roseanne (TV seriál)
December Bride (S08E11)
Direct to Video (S08E10)
Of Mice and Dan (S08E09)
další epizody (23)
1994 Roseanne (TV seriál)
The Parenting Trap (S07E12)
Maybe Baby (S07E11)
Thanksgiving 1994 (S07E10)
další epizody (25)
1993 Roseanne (TV seriál)
White Trash Christmas (S06E12)
The Driver's Seat (S06E11)
Thanksgiving 1993 (S06E10)
další epizody (25)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
It's No Place Like Home for the Holidays (S05E12)
Of Ice and Men (S05E11)
Good Girls, Bad Girls (S05E10)
další epizody (25)
1991 Roseanne (TV seriál)
Santa Claus (S04E12)
Kansas City, Here We Come (S04E11)
Thanksgiving 1991 (S04E10)
další epizody (25)
1990 Little Rosie (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Confessions (S03E12)
Do You Know Where Your Parents Are? (S03E11)
Dream Lover (S03E10)
další epizody (24)
1989 Roseanne (TV seriál)
No Talking (S02E12)
Lobocop (S02E11)
Brain-Dead Poets Society (S02E10)
další epizody (27)
1988 Roseanne (TV seriál)
Here's to Good Friends (S01E08)
The Memory Game (S01E07)
Lovers' Lane (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2018 Fahrenheit 11/9
2015 Roseanne for President!
2012 Occupy Unmasked
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
Looking for Lenny
The Undefeated - a.z.
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
Alexis Arquette: She's My Brother
Kapitán Mike křižuje Ameriku
Manufacturing Dissent
Mr. Warmth: The Don Rickles Project
2005 Words and Music in Honor of Fahrenheit 9/11 (TV film)
2004 Goodnight, We Love You
2003 The Desilu Story (TV film)
2002 Playboy: Inside the Playboy Mansion (TV film)
2001 I Love Lucy's 50th Anniversary Special (TV film)
1999 Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
Get Bruce
Saturday Night Live 25 (TV film)
1997 I Am Your Child (TV film)
Oz: The American Fairyland
1996 Ruby Wax Meets... (TV seriál)
1995 Hollywood's Most Powerful Women (TV film)
Sinatra: 80 Years My Way (TV film)
1994 Century of Women, A (TV seriál)
1993 Bob Hope: The First 90 Years (TV film)
Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
1989 Decade (TV film)

TV pořady

2014 Matky stvůry: mateřská soutěživost (TV pořad)
2012 Comedy Central Roast of Roseanne (TV pořad)
Katie (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Queer Edge with Jack E. Jett & Sandra Bernhard (TV pořad)
Saturday Night Live: The Best of David Spade (TV pořad) - a.z.
2004 CMT: 40 Sexiest Videos (TV pořad)
TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Real Roseanne Show (TV pořad)
2002 TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Comic Relief VIII (TV pořad)
Roseanne Show, The (TV pořad)
1997 Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life (TV pořad)
1996 Saturday Night Special (TV pořad)
1995 Tony Bennett: Here's to the Ladies, a Concert of Hope (TV pořad)
What Makes You Laugh? (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 Comic Relief V (TV pořad)
Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International (TV pořad)
The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Downwardly Mobile (TV film)
1992 Rosey and Buddy Show, The (TV film)

TV seriály

1997 Roseanne (TV seriál)
Into That Good Night: Part 2 (S09E24)
Hit the Road Jack (S09E14)
1996 Roseanne (TV seriál)
Mothers and Other Strangers (S09E11)
Satan, Darling (S09E07)
1995 Roseanne (TV seriál)
Halloween - The Final Chapter (S08E05)
1994 Tom (TV seriál)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Roseanne (TV seriál)
Satan, Darling (S09E07)
1995 Roseanne (TV seriál)
Halloween - The Final Chapter (S08E05)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace