Reklama

Reklama

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Svižný filmík o partičke, ktorá si kráti volný čas svojskou záľubou. Má to veľa zvratov, niektoré sú predvídateľné viac i ńé menej, ale i tak nenudia. A čuduj sa svete nebolo treba ani sexuálne scény ani vyvražďovačku. ........................................ ... ......... .. ........ .. . .Akcia: **** Realita: * Vtiahnutie do deja: ***** ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Velmi zdarile dilko, ktere jaksi zustalo (neopravnene) mimo hlavni zajem filmovych kritiku a divaku. Reynoldse mam v oblibe cim dal vic a Sucheta nesnasim. Scenar je mi posvatny a necekane zvraty miluju. Co vic si prat? Jenom penize, zdravi a rozum. Jelikoz poslednich dvou ingredienci maji mladi a neklidni hrdinove pro dalsi z neprustrelnych planu, jak se tezce, ale za to elegantne dostat k hromade prachu. Tentokrat se ale zda, ze je nekdo mazanejsi nez oni... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si na film o dokonalé loupeži posvítili kanadští tvůrci a jak je vidět, pojali si to zcela po svém. Takže zapomeňme na Hollywood. Tady je to zcela poklidnější, mírně reálnější a jestli i zábavnější nechť posoudí každý sám. I zde jde samozřejmě o důvtip, chytrost a talent. Zní to podivně, ale když se tohle dá dohromady, vznikne opravdu neprůstřelný plán. Žádné akční extempore se tedy nekoná. Příběh se odvíjí v poklidu a zcela přímočaře. Napětím do křesla diváka sice ono dějství nepřipoutá, ale za pozornost k odpočinkovému sledování jistě stojí. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Je určite ťažké vymyslieť po toľkých viac či menej originálnych bankrobberovkách niečo pútavé a vtipné, tento kúsok sa mi však celkom páčil, malo to zopár dobrých vývrtiek a zápletiek, pointa sa síce dala predvídať, ale zvládli ju obstojne, čo mi chýbalo, bol humor, jednucho ten sa k takémuto žánru pýta ako pena k pivu, napriek tomu to vyčnieva z priemeru, takže 70%. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Sice neprůstřelný plán, jinak ale kulhající (postřelený) film. V obličeji baculatý Reynolds ještě v době, kdy měl náročný fyzický tréning (nebo zásah plastického chirurga) před sebou, blondýnka, která se diváka snaží přesvědčit, že má kozy na to, aby jimi drhla o bezpečnostní paprsky sejfu (ale nemá je) a ten třetí, který nikoho nezajímá, ale pro celou partu je hrozně nepostradatelný (Joris Jarsky zatím ani nikomu nestál za to, aby mu byl na CSFD otevřen "účet" - stav k 24.7.2012). K tomu Leo chmaták alias televizní Hercule Poirot a můžeme začít tupě (což by zas tolik nevadilo) a nudně (to už vadí hodně) konspirovat. II Scénář: William Phillips. 40% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama