Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (154)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Steven se z Východní Evropy přikutálel do Asie a s nekonečným zásobníkem provedl nové sčítání obyvatel. Určitě se jedná o jednu z lepších Seagalovek počátku milénia. Kvalit devadesátých let to nedosahuje ani náhodou, ale až na jednu scénu kdy se olizuje se zhruba 15letou Thajkou, se to dá v pohodě absolvovat. 40% ()

kamil0606 

všechny recenze uživatele

Uz som zvyknuty ze Seagal je nezranitelny ale toto bolo moc ... Seagal nikdy neprebija a s 1 pistolou a 1 zasobnikom vyzabija 10 ludi a do kazdeho nasije tak 4 gulky ... Potom aby toho nebolo malo tak mecom roztne letiaci sip pod dlzke a jeho kamos mnich vyzabija s 1 samopalom tez bez prebijania asi stovku plno ozbrojencov a schyta 1 smrtelnu gulku ... Neskutocne trapny namet , Steven Seagal a este do toho zapojene vodoo tak to uz je moc... ale stale to nie je to najhorsie od Seagala ... ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Poslední filmy Segala jsem dokoukával stěží (Poslední mise byl jeden z mála titulů, které jsem nevydržel sledovat do konce), ale Bestie vcelku šla. Bojové scény byly ucházející (i když Segala nahrazoval dublér až nezdravě často) a Segal je na svůj věk ještě docela ve formě. Když mu pomůže chytrá kamera a dobrý střih, v některých okamžících se objeví záblesky herce, kterého si pamatuji z Přepadení v Pacifiku. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Čistej průměr. Jednadvacátý století a Steven Seagal nejdou vůbec dohromady. Veškerý jeho filmy můžeme v klidu házet do jednoho pytle s nášivkou "Pozor, nebezpečnej odpad, zn. pukavec Steven". Bestie je jedna světlá vyjímka, která z toho pytle lehce nakukuje ven, ale opravdu jen nakukuje. Sádlo Seagal umí tancovat a pařit kolem šikmookých žlutých těl téměř jako kdysi dokonale, odhazuje každýho 10 metrů daleko a dokonce občas i kopne někoho do kulí... Škoda jen, že si pro tyto scénky nenašel někoho stejně vypasenýho, pač ty záběry chvílema na tlustýho Stevena a chvílema hubenýho dvojníka byly opravdu komický, nemluvě o soubojích kde "Stevenovi" chyběla hlava. Nicméně mám Seagala pořád rád a 86 minut se s ním v pohodičce zabít dá... 50% ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Seagal zde nic převratného nepředvádí a ještě jsem si musel navíc zvykat na jeho napuchlý otloustlý obličej. Ale co, nikdo nemůže zůstat věčně mladý a svěží jako Chuck Norris (toho to asi musí dost státta: lifting, barvení, ozdravné kožní kůry a možná tam hraje roli i nějaké to počítačové vylepšení). Nicméně i tak to Seagalovi pořád dobře kope a jednou rukou dokáže srazit dva padouchy najednou. O scénáři se nemá cenu zmiňovat, ten je až trapně jednoduchý a nic zajímavého nenabízí. 48% hvězdiček ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)

Reklama

Reklama