Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (155)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Každý si stěžuje jak Seagal pořádně nekopne nepřítele do hlavy, nebo neudeří jeho tvrdou pěstí, a když se tak stane tak ho stejnak odsoudí. Ono to není zas tak špatné, rozhodně jedna z lepších 'Seagalovek' a sledovat boje je docela legrace pač u něj je to neobvyklé. Ale když nad tim tak přemýšlím, po druhý bych se na to určitě nekoukl. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Neviem, ale po tomto snímku sa nemôžem zbaviť pocitu,že Chuck Norris (sorry Chuck!) je len "slabý odvar" oproti Seagalovi... Miestami sa mi azda zdalo, že dokonca lietal... Rešpektujem jeho sympatie k východnej kúlture, avšak určite by to šlo aj lepšie, čo Steve? Steve už dlho stráca svoj lesk (presnejšie od kedy ho spájajú s mafiou :), ale on stále nie a nie skončiť! Stále hraje v (B)estie snímkoch, kde predvádza svoje "umenie" a drsnými dialógmi ohuruje publikum. Ale aj napriek tomu všetkému mám Steveho rad (vyrastal som na ňom) a preto dávam 1* Ten posledný "Vodoo" boj nemal chybu... Som zvedavý, čo nám ešte tento mladík predvedie... ()

Reklama

shantim 

všechny recenze uživatele

Seagal zde nic převratného nepředvádí a ještě jsem si musel navíc zvykat na jeho napuchlý otloustlý obličej. Ale co, nikdo nemůže zůstat věčně mladý a svěží jako Chuck Norris (toho to asi musí dost státta: lifting, barvení, ozdravné kožní kůry a možná tam hraje roli i nějaké to počítačové vylepšení). Nicméně i tak to Seagalovi pořád dobře kope a jednou rukou dokáže srazit dva padouchy najednou. O scénáři se nemá cenu zmiňovat, ten je až trapně jednoduchý a nic zajímavého nenabízí. 48% hvězdiček ()

Pontius odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je fakt moc! Jediné plus filmu (mimo toho, že se jedná spíše o komedii) je zjištění, že i kaskadéři/dvojnící mohou být výbornými herci! I po přetvoření na "Seagaly" (přidání 40 kg pod plandavou košili a koženkový kabát) se dokáží mrštně pohybovat a celkem pohledně výřidit pár nepřátel. Steven jim už dokáže tak akorát dělat ty jeho přípravy před každou rvačkou tj. máchání rukama symbolizující nějaký neznámý bojový shit styl. Možná bych to hodnotil trochu jinak, ale když jsem viděl scénu, kdy Seagal proskočí dveřmi a dopadne přímo na povoz jedoucí na kolejích, teda sotva jedoucí povoz, na kterém v leže vyřídí 15 protivníků bez jediného škrábnutí, musel jsem dojít do odpadu. Navíc ten jeho parťák je prudce nesympatickej! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako tak na teba pozerám, čím ťa otecko urobil, tým si aj zostal.“ Bola to zvláštna náhoda, ale Beštiu som videl len pár minút po 96 hodinách s Liamom Neesonom. Oba filmy boli teoreticky o tom istom (drsnému mužovi s tajomnou minulosťou unesú dcéru a on ju ide nemilosrdne hľadať do cudzej krajiny a všetkých, okrem nej, pozabíja). Prakticky bol však kvalitatívny rozdiel priepastný. Napriek tomu Beštia nie je zase až taká zlá, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Vidno, že tvorcovia mali aspoň pár šupiek dolárov, akcia je relatívne uchádzajúca a dokonca scenár pôsobí dojmom, že ho nepísal úplne opitý feťák. Potešia občasné drsné hlášky („Ako ku*va si sa mi páčil viac.“), samozrejme porovnať s Nicom či  s Prepadnutím v Pacifiku sa to nedá. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno