Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velmi silný a dojemný příběh, někteří velice roztomilí herci, celková nálada filmu, zaměřen dramatickým, romantickým a hudebním směrem -v soundtracku nejsou vypalovačky, některé postavy mohli být více prokreslené/// Tohle je typ filmu, který mě dokáže nejvíce unést. Ať už to jsou Divoké kočky, Honey nebo jiný „hudební film“. V tomto kromě jiného vynikne dramatická část filmu, která způsobila, že jsem měl hodně často slzy na krajíčku (někdy jsem je neudržel). Pokud film dokáže takto působit, má již u diváka z části vyhráno. Výhodou filmu je, že jeho jednotlivé části nejsou křečovité a krásně se doplňují. Užijete si smyslnou romantiku s krásnou Hillary Duff a rozkošným Oliverem Jamesem, kterého jsem si už všiml ve film Co ta holka chce (teď jen lituji toho, že tento herec není obsazovanější). Tohle jsou totiž jeho jediné 2 větší filmy. Naopak, ten kdo je hudebně naladěn, se v tomto filmu může vyžít. Přeci jen, tolik talentů se v jednom filmu tak často nesejde. Mě zaujala houslistka, klavíristka, bubeník… no bylo jich více. Přesto je tohle dle mého nejslabší část, hlavně z toho důvodu, že hudba nemá pomyslnou gradaci a přestože se na konci objeví finálová píseň, klasického soundtracku plného hitů se nedočkáme (v tomto třebas ztrácí na již zmiňovanou Honey). Ale zase berme v potaz, že to byl účel. Filmem se prožene několik klasických klišé, ale naštěstí nejsou tak očividné, aby to výrazně rušilo. Je radost zažít překvapení, tam kde ho nečekáte. Tento film si dám bezpochyby znovu./// Cekem 83%/// ()

MartyS 

všechny recenze uživatele

Moc pekny film s dobrym pribehem.Mlada talentovana zpevacka,ktere brachai pomuze s prihlaskou na skolu, aby nezustala cely zivot v zapadakove se svym talentem.Diky nemu se dostane na skolu,ale bohuzel zemre,coz ji hodne zarmouti.Ze zacatku to jde ztuha to zpivani, ale postupne se to zlepsi a ukaze jak je dobra.Konec je velmi napinavy, kdyz ma zpivat na predstaveni.Ve filmu hrali take dobre songy, takze urcite stoji za to poslechnout soundtrack ;) ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jako by si tvůrci filmů Danielle Steel odskočili vytvořit něco pro mladé americké ovečky. Úroveň je podobná. Scénář tohoto filmu je neskutečně hloupý, prvoplánovitě sladkobolný a primitivně nedomyšlený. Hillary Duff v hlavní roli herecky slabá, i když sympatická. Takovýchto hudebních dramat (snad?) pro mládež už vznikly mraky, toto dílo je navíc jedním z nejslabších článků této žánrové hromádky. A pokud takto vypadá výuka na amerických uměleckých školách, no tak to teda ouvej! Velmi slabý rychlokvas s nezajímavými postavami. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dávat tenhle film podruhý bylo opravdu za trest. Poprvé mě u něj udržela dramatická vložka a pěkně obsazené role učitelů. Jinak je to ale děs a celou dobu jsme si to srovnával s.... s vězdnýma válkama. Taková dramatičnost, silné smrtelně vážně myšlené řeči a nahlodaný hrdina, který v nitru ukrývá sílu. Jednou jde o hudbu a podruhé o vesmírnou sílu. Obojí mi přijde podobně absurdní vzhledem k těm strašným kecům, ale jedno z toho není scifi, ale dost vážně myšlená romantická drama ptákovina. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Tohle je dokonalá romantická komedie. Nic tu nechybí. Absolutně kladná a navíc velmi populární dívka v novém kolektivu najde svou absolutně zápornou sokyni, která je navíc bývalá jejího budoucího, ale ten film je samozřejmě především o hudbě...V průběhu filmu jsme tipovali, co se asi stane za deset minut a snad vždy to vyšlo. Takže děti, podívejte se, budete mít děj amerických romantických komedií o teenagerech do zásoby. Možná vás to i rozbrečí. A ta hudba je hrozná. H. je strašně tuctovitě upištěná a uchraptěná a Ten Vyvolený dokonce zpívá falešně. Vážné skladby originálněji vybrat nemohli. Jediné co trochu stojí za tu jednu hvězdu je ten technař. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)

Reklama

Reklama