Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Willow, legendárny čarodejník sa vracia v novom seriáli zasadenom o veľa rokov neskôr po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom filme. Vedie skupinu nevšedných hrdinov na nebezpečnej záchrannej výprave svetom, ktorý prekonáva ich najdivokejšie predstavy. (Disney+)

Recenze uživatele Solverino k tomuto seriálu (3)

Vichry (2022) (E01) 

Tak to je slušnej kopanec do koulí! Nejen, že jsou tam zase lesbičky (jako by to bylo něco naprosto normálního a prakticky úplně běžnýho), pak pár namachrovanejch zoufalců v maškarním oblečení (americká představa o "historickém" oblečení - vypádá jako kdyby losovali čísla kostýmů ve skladu, co na koho vyjde), pak zase ty gumový zbroje (to se člověk musí chechtat, když se "plechová" zbroj tvaruje podle toho jak člověk dýchá - kuwa, to byly šikovní zbrojíří, zřejmě nějaký trpasličí superkov), pak se všem dokola omílá (stejně jako v US reálu), že to vůbec nevadí, že jseš hloupá a tuctová holka, protože TY jsi SPEŠL! Jediná taková (= tuctová blbka)! Ty woe to jsem nežral, blonďatá sexy pekařka, co mele jednoduchý věty je největší čarodějka všech dob! No ty wogo a druhej nejlepší čaroděj (Willow) má obleček s kapsičkama jako hlídač parkoviště. Co bude dál? :( ()

Velký Aldwin (2022) (E02) 

Ježíšku tak to fakt ne! To je nějaká parodie nebo to natočili náctiletí na svoje ipouny? Ty woe na to se nedá koukat, srandy kopec, trapnost nad trapnost. To je nějakej trapnej film s postiženýma hobitama? A ta mega kouzelnice, to jsem se tedy smíchy potrhal. Vždyť ta Zlobaba kdyby seděla na zadku a nechala, tak se pomlátěj sami mezi sebou. Vždyť je taková banda neschopnejch oslíků. Jak tomuhle může někdo dát 4 nebo 5 hvězdiček? Leda tak po frontální lobotomii.... ()

Bitva u obětního beránka (2022) (E03) odpad!

Tak a tady milé děti, tady už je to opravdu čistý Odpad!. Na co tam byly ty dvě blbý báby se sekerou v džínách? To jako mělo být co? A prý "bitva". Pche, trapná parodie na "šerm" a "boj". Asi jako kdyby se šermoval slepej s bezrukým. Ty woe, vždyť u toho zase ženský hekali jako při tenise. To se fakt nedá, to je veletrapná komedie. Děkuji, ale končím, to budu radši sledovat jak schne barva, to je mnohem napínavější.... ()

Reklama

Reklama