foto

Ralph Ineson

  • nar. 15.12.1969 (47 let)
    Leeds, West Yorkshire, England, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Čarodějnice
2014 Kingsman: Tajná služba
Strážci Galaxie
2013 Sobecký obr
2012 Nadějné vyhlídky
Titanic (TV film)
2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
Nezvaní hosté
2010 Další rok
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Robin Hood
Sex & Drugs & Rock & Roll
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
Prokletý klub
Suicide Man
2008 Cass
Je tady někdo?
2007 Střílej bez varování
The Last Thing to Go Through a Fly's Mind
2006 Dalziel a Pascoe: Jeskynní žena (TV film)
Losing It (TV film)
Magnolia (TV film)
Missing (TV film)
Only Boy for Me, The (TV film)
2005 Panenská královna (TV film)
Pochod (TV film)
2004 Line in the Sand, A (TV film)
2003 Čtvrtek dvanáctého (TV film)
2001 South West 9
Z pekla
1999 Bostock's Cup (TV film)
1998 Children of the New Forest (TV film)
1997 Fixlování
1996 Kiss and Tell (TV film)
1995 První rytíř
1994 Nakupování
Pinch of Snuff, A (TV film)
Tajný agent Royce (TV film)
1993 Syrup

TV seriály

2017 Nezvěstná (TV seriál)
Nobody's Innocent (E06)
Dig (E05)
Reset (E02)
další epizody (4)
Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
2016 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
2015 Drunk History (TV seriál)
The Interceptor (TV seriál)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Ambassadors (TV seriál)
Bluestone 42 (TV seriál)
Count Arthur Strong (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
Things We Do For Love (S03E02)
2012 Pramface (TV seriál)
Secret State (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
další epizody (5)
2011 Case Sensitive (TV seriál)
The Body Farm (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Olověná bublina (TV seriál)
Suburban Shootout (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Between the Sheets (TV seriál)
Blue Murder (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 MI5 (TV seriál)
Strange (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Charity (S02E05)
Party (S02E03)
2001 In Deep (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
New Girl (S01E05)
The Quiz (S01E03)
2000 Black Books (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
This Life (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Cardiac Arrest (TV seriál)
Cesta (TV seriál)
How High the Moon (TV seriál)
Chandler & Co (TV seriál)
99-1 (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Harry (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2011 Lovci odpadu (TV seriál) - vyp.
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)

TV pořady

2006 Die Ludolfs - 4 Brüder auf'm Schrottplatz (TV pořad) - vyp.
1999 Loose Women (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace