Reklama

Reklama

Princezna

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOTO KRÁLOVSTVÍ NA TEBE SPOLÉHÁ…!“   Krapet jiná Disnejovka. Škoda, že si nedali víc záležet na castingu, choreografii a CGI při bojových scénách. Kurevská škoda, páč nápady tam jsou výborný! Takhle to místy působí dost lacině a možná i nepřirozeně. Mít to ambicióznějšího rejžu a producenta, mohl to bejt akční film roku! Místo toho vzniklo takový fajn béčko.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se natočit akční „Princeznu se zlatou hvězdou“  (na čele debile…). 2.) Jsem feministka (a chcu vládnout království).  ///  Thx za titule „Tomáš Slavík“.                  PŘÍBĚH  **  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa oklamať pozitívnymi ohlasmi časti komentariátu (za nemalého prispenia rozkošnej role Joey King v Bullet Train) a bolo to presne také, ako som čakal: lacná televízna brečka, ktorá sa berie neprimerane vážne, akčných scén je tu požehnane, ale žiadna neoplýva ničím viac než rutinou a celé je to strašne krkolomne vyrozprávané cez kvantum flashbackov, čo len potvrdzuje, že námet o princeznej, ktorá sa potrebuje prebiť cez celú vežu, je hodný tak na 20 minútový kraťas. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ženských akčňáků se v poslední době točí docela dost, a většina z nich je úplně zbytečná. Nejen že očividně nemají publikum, ale také dělají pořád dokola stejnou chybu - posílají padesátikilové slečny proti stokilovým namakaným hovadům do souboje rovný s rovným. Princezna se toho naštěstí vyvarovala. Zoufalá, ale odhodlaná kráska v bilých šatech na své protivníky fyzicky nemá, takže musí využít hlavu, obratnost a občas i trochu štěstí. Díky tomu jsou souboje zábavné a osvěžující, takže deset pater dlouhá cesta neupadla do stereotypu. Je to jen nenáročná výplachovka která si na nic nehraje, ale co by za takovou kvalitu dali třeba Old Guard nebo Matka s Jennifer Lopez. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Středověká martial arts béčkovina, ale relativně zábavná. Princezna je úlet a béčko jako prase, ale film si je toho vědom, takže pokud se na danou vlnu naladíte, tak jako jednohubka Princezna obstojí. Příběh to má velmi jednoduchý, princezna se nechce provdat za sociopata, tak raději uteče z věže na vlastní pěst a rozdá si to se všemi strážnými. Chce to být jakousi variací na Die Hard a Raid současně, což funguje alespoň díky neotřelému prostředí, ale Joey King není Iko Uwais ani Bruce Willis a na tom to bohužel u mě padá, protože jsem herečce s teen xichtíkem roli drsňačky vůbec nevěřil a v akci přesvědčivá není taktéž. Film má slušné tempo a je docela zábavný, akce je však jen lehce nad průměrem ( gore mohlo být více), žádná akční scéna ve mně neevokovala řev či nadšení, ani pot natož adrenalin. Vizuálně je film průměrný, je znát, že je film béčko ( Otřesný CGI ohně), herci jsou řadoví a je to samozřejmě naivní i hloupé, ale s tím se zde počítá. Kdyby film dostal řádný rozpočet, lepší herce ( Adkins,Statham), zkušenějšího režiséra i lepšího choreografa, tak by ten film obstál jako pecka i bez řádného příběhu, ale takhle je to hodně rychle zapomenutelné béčko, ale na jedno podívání neurážející. Osobně však nechápu jak Rkový film s názvem Princezna se uplatňuje na Disney, pro nevědomé rodiče instant shock. Příběh 2/5. Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 3/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 2/5, Napětí 2/5, Emoce 1/5, Herci 2/5. 5.5/10. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Příběh vůbec nezaujal, takže jsem pokračoval v koukání jenom na jatka, které přece jenom mohly bejt mnohem víc gore, takže jsem víceméně zklamanej. Jedná se o jeden z mála snímků, kde opravdu všichni muži stojí za hovno (nemluvě o králi, kterej se radši krčí někde pod stolem). Le-Van-Kiet se některými záběry a choreografií snaží hodně podobat Timu Tjahjantovi, ale jeho kopírka funguje spíše jenom na půl plynu. Přesto film funguje jako bezduchá akční přímočará jednohubka, která hodně věcí postrádá, ale zároveň pobaví a nenudí. V příštím snímku budou fightit gendeři a předělavci, vsadím na to boty. Za mě čistej průměr. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení započalo v srpnu 2021 a skončilo v září téhož roku a probíhalo v bulharském městě Sofia. Rozpočet pak činil zhruba 26 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama