Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (155)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Dobrodružné to není a komedie také ne. I když, jednou jsem se přiznávám usmál a to u německého turistického komanda nordicwalkařů... Jinak to bylo trapné, afektované a velmi špatné. Kdy už natočí někdo solidní českou komedii ptám se. Zatím je to děs běs. Jediné u čeho mé srdce zaplesalo byla přítomnost Terezy, je z ní fakt krásná ženská a je jí strašně škoda v těchto hrůzách. Prachař ml. se naopak v současných komediích pevně usadil, ale na rovinu - více mu sedí pořady typu Inkognito nebo Máme rádi Česko.  Tu kupu debilností snad nemá ani cenu postupně rozebírat. Jako vlastník foťáku Practica L2 dobře vím, že foťák po utopení v řece nefotil. A moc bych se divil že Prachař měl nějakou gopro vodotěsnou verzi. Medvěda ani nebudu komentovat...  Dávám za jednoho zeleného medvídka od Pedra. A stejně jako medvídci Pedro nejsou tak dobré jako ty od Hariba, stejně tak podivnou chuť měl i tento počin. * ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Film za filmem Jakub Prachař dokazuje, že není dobrý herec. Tvůrci filmů a seriálů, kteří ho obsazují, u něj hledají nějaký dosud skrytý talent, kterým překypoval jeho dědeček a disponuje jeho otec (hlavně v divadle). V tomto filmu tento talent zůstal dále utajený, opět to byl od něj prkenný, bezvýrazný projev. Ovšem, abych mu nekřivdila, ani ostatní postavy a jejich ztvárnění nebylo rozhodně hodno oslavování. Ramba klasicky taková nijaká, trošku uřvaná a hysterická, Sokol a jeho instruktor lehce prohlédnutelný a zkušenému divákovi jsou jeho "zásluhy a ocenění" hnedka jasné. Ostatní postavy spíše do počtu, žádná z nich nebyla nezapomenutelná. Co se příběhu a děje týče - očekávala jsem víc. Více výcvikového řádění, více extrémních situací, více vtipu, více všeho. Jediné, co lze kladně hodnotit, je krásné prostředí Tater. ()

Reklama

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, naši současní herci už nemají takovou sílu jako jejich starší generace, ale na jejich obhajobu musím prohlásit, že tohle by nezachránil ani Tom Hanks, Sandra Bullock a Brad Pitt dohromady...je to opravdu hodně slabé.  A hodně mě prudí jakákoliv snaha naší kinematografie, která vede k tomu, že není originální. Moc si přeji aťse zrodí nový Forman a nebo Menzel. A pryč s Jákly a Samiry a jim podobnými.... ()

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelné! Další naprosto zbytečný film (spíš dlouhá reklama na blbost). Vůbec nechápu kde se berou peníze na to natočit další totálně zbytečný film? Není to ani dobrodružný ani komedie, je to totální slátanina s trapnými neherci, hrající jak dřeva. A zase ta sbírka, Geislerová, Ramba, Chýlková a spol. ty wogo aby na mě nevykoukla Bohdalka a Janžurka... fuj nebo Holubová. Odpad! Jedinej pěknej byl ten cvičenej medvěd. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Jsem okouzlena. Za mě nádherný film po všech stránkách. :-) Má v sobě to ,,něco". Cítím, že jsem našla svůj další oblíbený srdcový film. :-) Příjemné herecké obsazení, příběh, nádherná příroda, práce se zvířaty. Místy vtipné, místy dojemné. Filmový zážitek. Děkuji a vřele doporučuji ke shlédnutí. :-) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení scén s medvědem bylo zvíře za plůtkem s elektrickým proudem. Herci uvedli, že poslední den natáčení zjistili, že v něm žádný proud nebyl. (Olík)
  • Pavel (Jakub Prachař) před každým pořízením snímku fotoaparátem na kinofilm převine páčkou film na nové políčko. Takto ale žádný fotograf nefotí – film posouvá hned po pořízení předchozího snímku. (blondak16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno