foto

Janusz Hummel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na okraji lesa (studentský film)
2017 Závěrka (studentský film)
2013 Colette
2010 Normalis

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Dobrák od kosti (E05)
2016 Mordparta (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Dokumentární

2018 Rodina Aloise Rašína (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace