Reklama

Reklama

Hodina pravdy

  • USA City by the Sea (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vincent Lamarca, jehož otec byl popraven za únos dítěte v 50. letech, se navzdory stigmatu v dospělosti stal uznávaným newyorským detektivem z oddělení vražd (Robert De Niro). Jednoho dne detektiv zjistí, že hlavním podezřelým v případu další vraždy, kterou má na stole, není nikdo jiný než jeho zavržený syn (James Franco). Vincent je nucen vrátit se domů na chátrající promenády Long Beach na Long Islandu a čelit temnotě minulosti. Během vyšetřování si uvědomí, že jeho selhání coby otce hluboce ovlivnilo život jeho narkomanského syna. Minulost se opakuje… (Česká televize)

(více)

Recenze (80)

Filmpub.cz (Petr Čihula)

"Právě šťastný výběr hereckého castingu bude možná tím důvodem, proč zapomenete jak slabé příběhové jádro se ukrývá po slupkou avizované detektivky a odpustíte filmu i nějakou tu nelogičnost. A snad se vám nakonec bude Hodina pravdy i líbit. I když je tenhle filmový krok v De Nirově kariéře spíše…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Hodina pravdy je průměrné kriminální drama, bez šokujících zvratů a akčních scén. Příběh zaměřený především na psychologickou stránku se nese v pomalém duchu, bohužel také bez výraznějších a zajímavých dialogů. I přes absenci zajímavějšího příběhu hodného zapamatování, tu ale excelují skvělí herci,…" více

Kinema.sk (Michal Korec)

"Čitateľov, čo vidia záverečné hodnotenie, asi zaujíma, prečo film dostáva tri hviezdičky. To je jednoduché. Herci Robert DeNiro, James Franco, Frances McDormand, alebo klasik záporných a tvrdých úloh Willam Forsythe. Vďaka nemu sa stáva Hodina pravdy ľahko nadpriemernou drámou s pomalším tempom a…" více

Tiscali.cz (Tomáš Hála)

"Hodina pravdy nabízí nesporně zajímavý příběh, který o to více zapůsobí, když si uvědomíme jeho reálný základ. Zamrzí však, když vidíme, jakého se mu dostalo filmového zpracování. Režisér Michael Caton-Jones není ve své profesi nováčkem a nespolupracuje s De Nirem poprvé. Když na počátku 90. let…"

Reklama

Reklama