foto

Brian Tarantina

  • nar. 27.3.1959 (59 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ask for Jane
BlacKkKlansman
Breaking Brooklyn
2014 Rob the Mob
Zarra's Law
2010 Zatím spolu, zatím živi
2009 Mateřské galeje
2007 Mé druhé já
2006 Unconscious
Zločin
2005 Duane Hopwood
Nevěřte mužům
2003 The Introduction
2002 Hodina pravdy
Životní rychlost
2000 The Photographer
1999 Krvavé léto v New Yorku
Roberta
Talentovaný pan Ripley
1998 Lepší život
Walking to the Waterline
1997 Hořící peklo (TV film)
Krycí jméno Donnie Brasco
1996 Postel plná růží
Spiklenci
Vibrations
1995 Sladké nic
Smolaři
1994 Cosby Mysteries, The (TV film)
1993 Carlitova cesta
Svatý z Fort Washingtonu
1990 Jakubův žebřík
1989 Lednový muž
Narozen 4. července
Runaway Dreams
Strýček Buck
1987 Critical Condition
1986 Resting Place (TV film)
1984 Cotton Club

TV seriály

2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Someday... (S02E08)
Simone (S02E01)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Put That On Your Plate! (S01E07)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
další epizody (6)
Madam Secretary (TV seriál)
The Essentials (S04E03)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pro komunitu (S07E05)
2013 Černá listina (TV seriál)
The Courier (No. 85) (S01E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Tanec s ďáblem (S03E10)
2012 Jak prosté (TV seriál)
One Way to Get Off (S01E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Trestná lavice (S03E21)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Předstírat smrt (S08E01)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Skrytá frekvence (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cold (S09E19)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Easy Is the Way (E13)
The Black Drop (E12)
Wasn't That Enough? (E11)
další epizody (12)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Neohlížej se (S01E02)
Genesis (S01E01)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vězeň (S05E03)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tajnosti a půjčky (S02E11)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E03)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Mladíček na útěku (S02E09)
Náš hotel (S02E08)
další epizody (4)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Další párátko (S03E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
Who Let the Dogs Out? (S12E01)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Příběh nekončí (S06E20)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Responsible Parties (S01E05)
1997 Oz (TV seriál)
Straight Life (S01E05)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of Control (S02E08)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace