Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem čekala něco úplně jiného. Ač je děj v některých momentech dost předvídatelný, tak to není úplně bolestivé. Herecké obsazení je natolik famózní, že předvídatelnost děje pominete. Např. ona na tom nádraží stejně počká, on v tom vlaku stejně bude, tatínek jí umře, při milostné scéně ona řekne: "Promiň, já nemůžu.", to je všechno neskutečně předvídatelná Amerika. Ale jak říkám, pominete to, protože je to pořád krásné. Je to boj. Člověk ty dva vlastně na jednu stranu proklíná, protože oba mají fajn partnery, žádné problémy ve vztahu a přesto se rozhodnou svá spokojená manželství ničit. Na druhou stranu, ale člověk ví, že když se tak silně zamilujete, rozum jde stranou. Jakkoli by člověk chtěl být zodpovědný, tak to nedovede. Ač nechce ublížit svým dětem rozvodem. Ono by jim ve finále více ublížilo žít v rodině, ve které necítí bezpečí, lásku, jistotu... A krásné je jak reálný ten příběh je. Frank a Molly se dají dohromady až ve chvíli, kdy se oběma vztahy rozpadly. A já jim to velice přeju, protože v tomto příběhu jsem happy end nečekala. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Moc krásně citlivě natočeno, perfektní scénář. Je tam ta správná jiskra mezi M. Streep a R. De Niro to opravdu dělá hrozně moc. Pro mě určitě lepší než Madisonské mosty. Žádné jadrnné slovní vyjadřování jak bývá zvykem. Osudová láska a vše je tak složité. Všechno to dýchá atmosférou 80 let dvacátého století, tím je to ještě hezčí. Bývám z toho na měko, a tak nemůžu jinak a dávám 5 * ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Víte že jste moc krásná? Ne, vím že jsem dost vdaná."... Zamilovat se můžete kdykoliv a jakýmkoliv způsobem. Třeba o vánocích, když si s někým omylem vyměníte tašky s dárkama. Co na tom jestli jste právě ženatý nebo vdaná, protože jak přeskočí jiskra, tak vás nic a nikdo nezastaví. Nevnímáte okolí, jen se tak usmíváte a každý den se těšíte, až zase spolu nastoupíte do stejnýho vlaku. A nejkrásnější na tom všem je, že si čím dál víc uvědomujete, že to nebylo žádný poblouznění, ale něco mnohem víc. Možná se na chvilku od sebe vzdálíte, abyste si vyřešily minulost, ale pak zase přijdou další vánoce a.........naděje přece umírá jako poslední. : -) ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

"Žiju si svůj skoro průměrnej rodinnej život se všemi normálnostmi, který k tomu patřej, mám Tě rád, i naše dvě děti, víš, ale...ale...zamiloval jsem se. A ona do mě. Taky jí její rodinnej život už nějak nenaplňuje. Ach jo, proč jsme se potkali, proč si všechno tak komplikujem... " Dokonalí De Niro a Meryl Streep, tak reální. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Meryl Streep a Robert De Niro se spolu na plátně objevili již v roce 1978 ve válečném dramatu Lovec jelenů, za které Meryl získala svou první nominaci na Oscara. Robert De Niro si právě po Lovci jelenů přál natočit další film s Meryl Streep. (Krouťák)
  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)
  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama