Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Zero_Signal 

všechny recenze uživatele

Očakával som jemný, príjemný film so silnými hereckými výkonmi, z ktorého by možno aj vyšla slza na krajíček. Dostal som nudnú kravinu, kde sa klišé striedajú jeden za druhým. Neštartujúce auto v krízovej chvíli, prvá pusa v trápnej romantickej hudbe, náhodne stretnutia v 20 miliónovom New Yorku, posledné stretnutie ktoré skončí iba s ´good bye´, a samozrejme potom sa mužský protagonista uvedomí a sa za svojou láskou rozbehne. Hudba je naozaj totálne typická do romantického filmu. Fakt, toto je slabý romantický film pre dievčatá a staršie ženské. Kebyže tam nehrajú velikáni ako De Niro a Streep, bola by tam jedna hviezdička jak hrom, a celkové hodnotenie na tomto portáli by bolo omnoho nižšie. Urobte si radosť, a tento ´skvost´ radšej obchádzajte. PS: A som si na 100 % istý, že De Niro túto rolu zobral iba a iba preto, lebo sa bál že bude braný ako herec ktorý stále hraje iba mafiánov a tvrďasov. Tento film pozrieť jedine ak máte radi romantické nudné kraviny alebo ak chcete dokončiť filmografiu De Nira alebo Streep. ()

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Tento film ma svoje neobycajne caro, ktore si ma vzdy podmani. De Niro je kral hercov, Meryl Streep zase kralovna, a ked sa tito dvaja stretnu na platne, nic ine ako velky zazitok nemozte ocakavat. Su neskutocne uveritelni a clovek by si myslel ze to medzi nimi vrie aj v skutocnom zivote. No nebudem sa uz viac rozpisovat, presvedcte sa o tom sami :) ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Perfektni romanticky drama. Zadna komedie, zadny pubertaci, proste dospelej chlap a dospela zenska, on zenatej, ona vdana, v manzelstvi spokojeny, ale jednoho dne se potkaj a zamilujou. Vse navic pojaty prijemne realisticky, az teda na fakt, ze se vzdy desnou nahodou potkaj ve stejnym metru. Jinak k tomu neni moc co rikat, dej nedej prijemne odsejpa, pohodova hudba a skvely a zaroven sympaticky herci. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Wow. Koukla jsem se na další film s mojí nejoblíbenější hrečkou - Meryl Streep. Myslím, že jinak než skvěle ani nic zahrát nedokáže. Opět tedy nezklamala. Ani Robert De Niro nebyl špatný a těm dvěma to jako dvojici nesmírně slušelo. Teď něco k filmu samotnému. Meryl nemá vyloženě špatné filmy, všechny jsou dobré, ale tenhle byl z té pomyslné špičky. Celý příběh nebyl nijaký velkolepý (nemůžu najít ta správná slova), byl takový prostý a tím právě tak nádherný, emotivní a krásný. I když Frankova manželka je sympatická, prostě to přejete postavám Meryl a Roberta. Ten jejich vztah je totiž tak krásný a čistý, prostě vás dostane. Tleskám, dokonce slzička ukápla. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Linka vlaku, na které se odehrává několik důležitých pasáží filmu, se od dob natáčení přejmenovala z North Commuter Railroad na Metro North Railroad. (Krouťák)
  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)

Reklama

Reklama